Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Český Muž roka tragicky zahynul († 30)! Na priechode pre chodcov ho zrazilo auto
Zdielať na

Český Muž roka tragicky zahynul († 30)! Na priechode pre chodcov ho zrazilo auto

Zdroj: SITA

Českým šoubiznisom otriasla tragédia, pri ktorej vyhasol život mladého a úspešného modela žijúceho za hranicami republiky. Víťaz súťaže Muž roku 2013 sa v jeho prechodnom domove v čínskom Šanghaji stal účastníkom dopravnej nehody, ktorá bola pre mladého muža, žiaľ, fatálnou.

Úspešný český model Antonín Beránek prehral po niekoľkých dňoch boj o život po tom, ako sa stal účastníkom vážnej dopravnej nehody v čínskom Šanghaji. Tam podľa denníka Blesk prechodne žil kvôli pracovným povinnostiam. Podľa dostupných informácií sa mu stal osudným priechod pre chodcov v rušnom veľkomeste.

Mladý muž sa iba pred nedávnom nechal počuť, že by sa rád vrátil domov do rodného Česka. Po dlhých rokoch prežitých v zahraničí sa túžil usadiť a založiť si rodinu. Tieto plány, žiaľ, prekazila tragická nehoda, po ktorej jeho mladý život vyhasol. Antonína zrazilo auto na priechode pre chodcov v piatok 28. mája, a privolaná záchranná služba ho vo vážnom stave previezla do miestnej nemocnice, kde päť dní bojoval o svoj život. Okrem najbližších za ním smútia aj kolegovia, kamaráti a taktiež organizátor súťaže Muž roku David Novotný.

Premávka v Šanghaji je veľmi rušná, pozrite si zábery z ulíc tohto čínskeho veľkomesta s počtom obyvateľov vyše 26 miliónov:

"Táto smutná správa ma skutočne hlboko zasiahla. Tonda bol najúspešnejší víťaz súťaže Muž roku v zahraničí a vracal sa do Česka iba za svojou mamičkou niekoľkokrát do roka. Bol to skromný a kamarátsky chlapec, s ktorým bolo kopec zábavy. Moje myšlienky teraz mieria k jeho mamičke, s ktorou mal skutočne krásny vzťah. Som na Tondu Beránka naozaj hrdý a je škoda každého zmareného života," vyjadril sa  k hroznej udalosti zarmútený Novotný. Pre magazín Showtime na CNN Prima News tiež odhalil detaily tragédie, ktoré sa dozvedel od jeho najbližších. "Podľa ich informácií mal Tondu zraziť automobil na prechode," potvrdil.

Doma v v rodnom Česku boli ľudia na Tondu mimoriadne pyšní, nemal problém obliecť zásteru a pustiť sa do práce vo vinárni:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PIKNIK (@piknik_moravany)

Ázijský kontinent je neslávne známy svojou "divokou" premávkou, kde si pravidlá na cestách žijú vlastným životom a veľakrát na to doplatia práve neskúsení turisti. Navyše, v rušnej premávke a hluku je nutné byť veľmi obozretný a niekoľkokrát sa uistiť, že je bezpečné cez cestu prejsť, avšak ani to nemusí zabrániť nešťastiu. Zdá sa, že to bol aj smutný prípad mladého muža, ktorý v Šanhgaj dobre poznal a mal v zahraničí slušne rozbehnutú kariéru v modelingu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie