Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Madonnin syn šokuje! Premáva sa v ženských šatách ako na móle a veľmi si to pochvaľuje!
Zdielať na

Madonnin syn šokuje! Premáva sa v ženských šatách ako na móle a veľmi si to pochvaľuje!

Archívna reportáž

Ikonická speváčka a kráľovná popu vždy vedela, ako na seba strhnúť pozornosť a robí to na jednotku už 40 rokov. Avšak žezlo potrebuje odovzdať ďalej a ideálne, ak by ostalo v rodine. Aspoň tak sa dá vysvetliť aktivita Madonny a jej detí na sociálnych sieťach. Ešte dodnes sa hovorí o jej výstrednej oslave 62. narodenín v spoločnosti svojich potomkov a mladého milenca v dymovej clone marihuanového dymu na Jamajke. Zdá sa, že svoje deti vedie k podobne uletenému životnému štýlu, aký viedla ona sama, avšak dokázala medzitým vybudovať zo svojho mena doslova impérium, z ktorého teraz môžu jej deti ťažiť. Okrem jej dcéry Lourdes sa o slovo hlási aj jej 15-ročný adoptovaný syn David.

Madonna opäť šokovala publikum príspevkom na sociálnej sieti, hoci tentokrát nebola v centre pozornosti samotná Madame X, ale jej 15-ročný syn David Banda Mwale Ciccone Ritchie. Na videonahrávke sa promenádoval po dome v dámskych šatách a nový odev si veľmi pochvaľoval. Opäť sa však verejnosť rozdelila na dva tábory - kým jedna časť publika fandí búraniu genderových hraníc, iní si myslia, že podporuje nesprávne smerovanie spoločnosti.

Na videu, ktoré Madonna pridala aktuálne na svoj Instagram, sa jej adoptívny syn David premáva po luxusnom dome v dlhých bielych saténových šatách, ktoré mu obopínajú štíhlu postavu. Avšak za ladné pohyby v bokoch a sebaistú chôdzu, ktorou ohuruje vo videu, by sa nemusela hanbiť ani modelka z Victoria's Secret. Na záberoch v kuchyni vidieť, ako si pri linke natiahne dlhé nohy a pochvaľuje si, ako príjemne a voľne sa v nich cíti.

Zmysel pre kontroverziu a zároveň originalitu Madonne nikdy nechýbal. Pozrite si klip k jej nesmrteľnému hitu Vogue:

"Sebavedomie nadovšetko," napísala stručne k videu hrdá mama Madonna, čím potvrdila, že v podobných výstrelkoch svojho syna na sto percent podporuje. K videu pridala hit z 90. rokov od skupiny Snap! s názvom The Power. Blízki priatelia a verní fanúšikovia zahrnuli Davidovu módnu prehliadku množstvom obdivných komentárov. "Pozrite sa ako mu to ide! Dokonalé! Asi mu založím fanklub," znel jeden z mnohých komentárov. Jeden z nich sa dokonca vyjadril, že by sa mala mať legendárna ebenová kráska Naomi Campbell na pozore, keďže v Davidovi jej rastie silná konkurencia. Prekvapivo však sekciu komentárov zaplavili aj nesúhlasné a kritické komentáre zo strany konzervatívnejších používateľov.

Tento príspevok Madonny s jej synom v hlavnej úlohe vzbudil veľmi rozporuplné reakcie fanúšikov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

"Sebavedomie je byť mužom, keď si v skutočnosti mužom," napísal jeden z pohoršených sledovateľov speváčky Madonny. Iní o niečo miernejšie lamentovali nad tým, že Madonna svojho syna v tínedžerskom veku oblieka ako dievča. "Neviem čo je tu na obdiv, veď toho chlapca ničí. Tieto hviezdy si adoptujú deti z Afriky, aby im potom urobili toto?" rozčúlil sa ďalší používateľ sociálnej siete a mnohí sa k nemu pridali a označili prítomnosť za chorú dobu, keď sa muži obliekajú ako ženy a naopak.

​Avšak koľko ľudí toľko chutí, a samotná Madonna sa o svojom synovi vyjadruje iba v superlatívoch. "Mám s ním toho spoločného asi najviac. Zatiaľ má viac mojej DNA ako moje ostatné deti. Tak uvidíme, čo sa stane, zatiaľ je ešte skoro predvídať," vyjadrila sa o chlapcovi, ktorý reálne nemá žiadnu jej DNA, ešte v minulosti v rozhovore pre magazín Vogue. Zdá sa, že je obdiv vzájomný a dospievajúci chlapec vo svojej slávnej mame vidí veľký vzor, a tak je možné, že o Davidovi Bandovi ešte bude počuť.

Súvisiace články

Najčítanejšie