Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po klebetách o nevere zasahovala v dome rozprávkového princa polícia! Zavolala ju samotná manželka herca!
Zdielať na

Po klebetách o nevere zasahovala v dome rozprávkového princa polícia! Zavolala ju samotná manželka herca!

Zdroj: youtube/printscreen

Okolo súkromia obľúbeného herca Pavla Trávnička, ktorý stvárnil jedného z najcharizmatickejších rozprávkových princov v zbožňovanom hite Tri oriešky pre Popolušku, je v poslednom čase rušno. S jeho o 35 rokov mladšou manželkou Monikou už údajne niekoľko mesiacov prechádzajú krízou v manželstve, ktorá má byť následkom nevery. Tej sa však nemal dopustiť český herec, ktorý aj po sedemdesiatke oplýva charizmou, ale práve jeho mladá pani manželka.

Ako priniesol český portál Super.cz, pozornosť médií sa teraz upriamuje na Moniku Trávníčkovú, voči ktorej po zvláštnom príspevku na sociálnej sieti ktosi vzniesol obvinenie z romániku so známym českým hudobným virtuózom Jaroslavom Svěceným. Obaja manželia, ako aj slávny huslista, to ale popierajú. Najnovšia príhoda, keď musela vstúpiť do deja aj polícia, vyvolala len ďalšie otázniky, či je naozaj všetko v poriadku medzi týmito v súčasnosti verejne prepieranými manželmi.

Do honosného domu manželov, ktorý sa nachádza na vidieku neďaleko Prahy, bola pred pár dňami privolaná polícia. Zavolal ich práve Monika Trávničková a táto skutočnosť prenikla aj na verejnosť. "Len potvrdzujem, že som políciu volala z dôvodu, že som mala strach o manžela a malého (syna Maximiliána, pozn. red.), lebo mi manžel nereagoval na telefón a potom večer neotvárali. Takže som musela privolať políciu, aby zistili, či je všetko v poriadku, či sa niečo neprihodilo," napísala Monika redakcii Super.cz zrejme na objasnenie, aby sa opäť nezačali šíriť rôzne nepodložené fámy. Aj jej manžel Pavel Trávniček zareagoval verejným priznaním. 

Toto o sebe prezradil pred časom Pavel Trávníček:

"Monika na nás zavolala políciu. Dnes v noci polícia prehľadala môj dom na udanie Fialkovej-Trávničkovej," citoval jeho slová spomínaný denník a výjazd potvrdil aj policajný hovorca polície Prahy-vidiek. Monika Trávničková má zrejme jasno, o čo komu ide v prípade rozvírenia špekulácií o problémoch medzi ňou a manželom. "Celá situácia, ktorá sa ťahá už dlhšiu dobu, ma veľmi znepokojuje, a hlavne narúša moje pracovné vzťahy. A rada by som tomu urobila koniec. Celá situácia je práca jedného človeka, ktorý sa ma snaží pošpiniť a zamedziť mi v pracovných záväzkoch. Ľudská závisť a to, že sa vám darí v práci, nepozná hranice. Ja svoju prácu vykonávam na 100 %, robím ju s láskou a som veľmi šťastná, že sa mi darí. A to, že zastupujem okrem svojho manžela aj iných umelcov a urobila som si produkčnú skupinu, je jedine dobre, lebo sme aj v dobe covidovej pracovali na sto percent," odkázala Monika verejnosti a požiadala o rešpektovanie súkromia. 

Monikine ambície a sebavedomie nemajú hraníc:

Napriek všetkým neprajníkom, ambiciózna Trávničková má do budúcnosti, hoci ju vraj manažérska oblasť jej práce v súčasnosti veľmi baví, v hlave aj ďalšie ambiciózne plány. "Chcela by som sa do budúcnosti presadiť trebárs aj v televízii a uvádzať nejakú televíznu zábavu," zverila sa ešte pred časom. Podľa nej jej zvýšená pracovná aktivita v rámci manželstva ako jej, tak aj partnerovi, vyhovuje. "Mám svoju víziu a Pavel mi, napodiv, do toho nehovorí. Pre radu alebo názor za ním prídem, to áno, ale inak necháva všetko na mojej vôli,"  tvrdí Monika. "Aby žiarlil po 17 rokoch, čo sme spolu? Snáď si myslí, že je dobre, že má akčnú ženu, a on už chce trochu odpočívať," myslí si spokojná Monika s tým, že si uvedomuje, že trochu kvôli tomu zanedbáva domácnosť. Avšak zdá sa, že manžel ju rád v domácnosti plnohodnotne zastúpi, otázne je už len to, čo je pravdy na klebetách o kríze.

Súvisiace články

Najčítanejšie