Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dvojičky sú na ceste! Niekdajší lámač sŕdc bude so svojím manželom hneď dvojnásobným otcom!
Zdielať na

Dvojičky sú na ceste! Niekdajší lámač sŕdc bude so svojím manželom hneď dvojnásobným otcom!

Zdroj: Instagram/LB

Aj keď chlapčenská skupina NSYNC, pôsobiaca v na konci 90. rokov minulého storočia zaznamenala nemalý úspech, iba jednému z jej členov sa podarilo zažiariť aj po ich rozpade. Justin Timberlake sa dnes teší aj zo spokojného manželstva s herečkou Jessicou Biel a ich dvoch spoločných detí. Obrovskú radosť však teraz zažíva aj jeho kolega Lance Bass, ktorý sa so svojím manželom stane v 42 rokoch poprvýkrát otcom a to hneď aj dvojnásobným.

Spevák Lance Bass je spolu so svojím manželom Michaelom Turchinom v radostnom očakávaní dvojičiek, ktoré im vynosí náhradná matka. Správu priniesol magazín People, ktorému dvojica poskytla exkluzívny rozhovor a porozprávala o ich po úmornej snahe o počatie prostredníctvom niekoľkých pokusov o náhradné materstvo, neúspešnú terapiu IVF a napokon zdrvujúci potrat dvojičiek.

V rozhovore sa 42-ročný spevák s rozpadnutej skupiny NSYNC a jeho partner, 34-ročný Michael Turchin, zverili, ako prežívali roky plné nezdarov počať a vynosiť zdravé dieťa s pomocou náhradnej matky. Azda najväčšiu ranu utŕžili minulý rok, keď náhradná matka potratila dvojičky, ktoré pre nich nosila pod svojím srdcom.  "Bola to poriadne náročná cesta," povedal Lance, avšak vie aj na základe skúseností iných ľudí, že pri asistovanej reprodukcii nejde vždy všetko na prvý pokus tak, ako by si človek prial. "Vyskúšali sme až deväť rôznych darkýň vajíčok čo nie je celkom bežné. Niektoré však jednoducho nedokázali vyprodukovať dostatok vajíčok, iné zase neboli dobré geneticky. Ak mám byť úprimný, to asi nikto nechce riskovať," vyjadril sa mladší z manželov. Po úvodných nezdaroch sa však rozhodli vymeniť darkyňu, ktorej bol diagnostikovaný začínajúci lupus, ale zmenili aj kliniku asistovanej reprodukcie s vierou v lepší výsledok.

Zaspomínajte si na hit skupiny NSYNC, v ktorej Lance pôsobil aj po boku Justina Timberlaka s ich hitom Tearin' Up My Heart:

Situáciu im však neuľahčovala ani zúriaca panédmia koronavírusu, no napriek tomu sa podarilo nájsť vhodnú darkyňu vajíčok a taktiež novú náhradnú matku. "Pár mesiacov po potrate sme boli práve v reštaurácii a náhodou išiel okolo náš priateľ Taylor Frey, ktorého sme dlho nevideli. Vďaka jeho agentúre sme sa zoznámili s jednou náhradnou matkou a nakoniec sa ukázalo, že je to skvelá partia. A rovnako to bolo aj s darkyňou vajíčok," radujú sa z úspechu nastávajúci dvojnásobní oteckovia. Priznali však, že keď sa dozvedeli o poztívnom výlsedku tehotenského testu ich náhradnej matky, boli s oslavami po neblahých skúsenostiach opatrní.

Takto veľkolepo oznámila dvojica radostnú správu z tehotenstva svojim fanúšikom na sociálnych sieťach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lance Bass (@lancebass)

Dnes je však všetko na dobrej ceste a dvojvaječné dvojčatá, chlapček a dievčatko, by sa mali narodiť už na jeseň, v novembri 2021. Lance sa priznal, že miluje obdobie Halloweenu, ktoré práve v tom čase ovládne domácnosti naprieč Spojenými štátmi, a tak má jedno želanie. "Musia prísť už pred Halloweenom, pretože chcem, aby to boli halloweenske deti. Nemajú inú možnosť ako milovať Halloween, pretože som ním posadnutý a oni ním budú taktiež posadnutí," nechal sa počuť natešený Lance, ktorý spolu s manželom oznámili radostnú správu tematicky, hororovým videom na TikToku. "Milujem robiť veci vo veľkom," pochválil sa spevák a tak sa zdá, že dvojčatá budú mať ešte so svojimi rodičmi veľa zábavy. Momentálne je však azda najdôležitejšia pohoda náhradnej mamičky, ktorá sa veľkoryso rozhodla manželom dopriať tento výnimočný a jedinečný pocit, akým radosť z príchodu dieťatka nepochybne je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie