Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vidno až do žalúdka! Dcéra Madonny šokovala pohľadom na rozkročené pozadie!
Zdielať na

Vidno až do žalúdka! Dcéra Madonny šokovala pohľadom na rozkročené pozadie!

Archívna reportáž

Väčšej provokatérky v šoubiznise nebolo, keď sa Madonna dostala na výslnie. Jej spev kritici extra nechválili, bolo treba zaujať niečím iným - a čo už je jednoduchšie, ako dráždiť nahotou. Dnes už 62-ročná speváčka sa nedbala ukazovať komplet odhalená, no nielen to - provokovala klipoch aj na koncertoch, napokon, jeden z jej albumov sa aj volal Erotica. No môže byť hrdá, jej dcéra ide zjavne v maminých šľapajách.

Lourdes Leon, 24-ročná prvorodená dcéra Madonny, zatiaľ veľa talentu neukázala a nie je ani známe, či vôbec pracuje. Ak aj nie, iste si nemusí lámať hlavu nad živobytím - jej mama patrí medzi najbohatšie a najslávnejšie hviezdy a "zahojila" rodinu na niekoľko generácií. No okrem extrémnej podoby na mamu v jej mladých rokoch, spája tieto dve ženy zjavne aj exhibicionizmus.

Madonna má dcéru Lourdes s fitness trénerom kubánskeho pôvodu, Carlosom Leonom. Človek sa na prvý pohľad nevie rozhodnúť, či je Lola, ako ju volajú, celý otec, alebo skôr mama. Stačí si ale pozrieť Madonnine fotky z 80. rokov a je to jasné. 

​Lolu spája s mamou ešte aj chlpaté podpazušie, no kým v 80. rokoch to bolo normálne, teraz tým vzbudzuje mimoriadnu pozornosť. No to je nič oproti tomu, aký pohľad do tmy ponúkla Lourdes aktuálne na svojom Instagrame. Kým fotky z magazínu Vanity Fair, ktorými sa pochválila pred necelým mesiacom vyrazili dych jej krásou v dokonalej úprave, vulgárne fotky spred pár dní z akejsi motelovej izby sú úplne iná káva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

Lourdes má na sebe zvláštne šaty z akýchsi fialových lamiet, ktoré sú navyše vzadu celkom otvorené. Kým na jednom zábere Lola len znudene leží na posteli, na druhej fotke kľačí pri posteli s kolenami ďaleko od seba a odhalenou zadnicou. Na prvý pohľad sa zdá, že je nahá, z intímnych partií vidno len tmu. Na druhý pohľad už sú zjavné aj červené "tangáče", nič to ale nemení na tom, že fanúšikovia sú vo vytržení. K tomu na chrbte tetovanie schodiska do neba a odkaz je jasný. Rovnako, ako je jasné, koho dcéra to je, čo sa nedá povedať o Lolinom bratovi Roccovi, ktorý nielenže neznáša publicitu, ale rozhodol sa aj žiť so svojím otcom, režisérom Guyom Richiem.

Súvisiace články

Najčítanejšie