Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Luxusná vila s mega výhľadom a sexi svalnatý objav k tomu?! Belohorcová to novom domove roztočila!
Zdielať na

Luxusná vila s mega výhľadom a sexi svalnatý objav k tomu?! Belohorcová to novom domove roztočila!

Archívna reportáž

Niekdajšia moderátorka erotickej relácie, Žilinčanka Zuzana Belohorcová (45), žije už pekný tucet rokov za hranicami rodiska. Vyše desať rokov strávila v Miami na Floride, odkiaľ ale rodinku minulý rok vyhnal nielen covid a prísne opatrenia, ale aj nepokojne vyvolané nepokojmi v rámci protestov Black Lives Matters. Zamierili na juh Španielska, no dlho sa tam neohriali. Doslova.

Luxusné letovisko Marbella na juhu Španielska síce na prvý poohľad ponúklo rodinke Zuzany Belohorcovej všetko, čo si len človek môže želať, no rozmaznaní krajom večného leta, čo Miami nepochybne je, v Marbelle tak trochu "mrzli". Hoci je tam aj v zime teplota na úrovni príjemnej jari, najmä Zuzanin manžel Vlasta Hájek bol chladom a najmä daždivým počasím sklamaný - poriadne sa tam vraj od nasťahovania sa koncom minulého augusta ani neokúpali. 

A tak si vymyslel ďalší plán - sťahovanie na ostrovy v Atlantickom oceáne, taktiež patriace Španielsku. Z Kanárskych ostrovov si vybrali Tenerife, ktoré rozhodne patrí medzi perly súostrovia. A zdá sa, že sa veľmi rýchlo zabývali.

Marbella aj Miami sú už minulosťou:

​Zuzana sa pochválila výhľadom z ich nového hniezdočka a skutočne je čo závidieť. Mestečko Costa Adeje a malebný záliv majú ako na dlani. "Máme prenajatý trojposchodový dom s bazénom a s krásnym výhľadom na celé pobrežie," priblížila Zuzana pre Super.cz, no možno sa tam dlho neohrejú."Zvažujeme, že by sme ani nevybaľovali a rovno by sme si v našej urbanizácii, ktorá sa nám veľmi páči a maximálne nám svojou polohou vyhovuje, kúpili už rovno niečo svoje," napísala k fotke z ohurujúcim výhľadom Zuzana a pridala aj video celej panorámy so zapadajúcim slnkom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

No možno ešte o niečo viac zaujala ďalšími fotkami - tentokrát nebolo treba žiadny výhľad na oceán, stačil "výhľad" na Zuzanu a fešáka po jej boku. Vo dvojici im to zjavne šlo výborne, no nejde o Zuzaninho manžela. "Tak tento frajer mi dnes poriadne naložil... Ale ten pocit po je najviac," napísala Belohorcová tak trochu dvojzmyselne no s kopou smajlíkov. Nakoľko sa rozhodla dostať do životnej formy, po schudnutí pokračuje v budovaní svalstva a to pekne zhurta. Trénera našla v rodenom Pražákovi Michalovi, ktorý už ale roky žije na Tenerife. Našla tak nielen trénera, ale nepochybne aj kamaráta a sprievodcu, ktorý manželom Zuzane a Vlastovi ukáže na ostrove všetky miestne "vychytávky".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie