Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdny akčný hrdina sa stane svokrom! Jedna z jeho piatich dcér ohlásila zásnuby!
Zdielať na

Hviezdny akčný hrdina sa stane svokrom! Jedna z jeho piatich dcér ohlásila zásnuby!

Archívna reportáž

Starnúci hollywoodsky akčný hrdina 90. rokov sa síce stále môže pochváliť záujmom filmárov o jeho umenie, no veľkú dieru do sveta filmu za posledné roky neurobil. Posledný akčný trhák s Bruceom Willisom v hlavnej úlohe mal premiéru v marci 2021, avšak do úspechu jeho filmov Piaty Element či Smrtonosná pasca nedorástol ani zďaleka. Avšak v jeho veku a po rokoch strávených pred kamerami ho to azda veľmi netrápi, radosť mu akôr robí jeho päť utešených dcér. Krásnu novinku oznámila iba nedávno jeho dcéra Tallulah.

Najmladšia dcéra niekdajšieho známeho hollywoodskeho páru Demi Moore (58) a Brucea Willisa (66), 27-ročná Tallulah sa bude už čoskoro vydávať. O ruku ju požiadal po roku randenia o päť rokov starší filmový režisér Dillon Buss a zdá sa, že kedysi neskrotnú rebelku očaril natoľko, že mu bez váhania povedala "áno". Šťastnou udalosťou a ligotavým prsteňom sa budúce nevesta pochválila na sociálnej sieti.

​Herec Bruce Willis sa tak poprvýkrát bude môcť pochváliť titulom "svokor", a do rodiny prijme ďalšieho človeka z filmovej brandže. Pri piatich dcérach to však určite nebude posledná svadobná veselica. Herec má totiž okrem troch dcér so známou herečkou aj dve dievčatá s aktuálnou manželkou Emmou Hemming. Dillon Buss požiadal dcéru akčného hrdinu o ruku v romantickom prostredí zelenej záhrady ich domu a Tallulah jedinečné chvíle zdieľala na instagramovom profile. "S absolútnou istotou," napísala k fotografiám zachytávajúcim moment zasnúbenia a nastoknutia prstienka. Neskôr dokonca pridala krátke video, na ktorom vidno obrovský kameň a jej stále trasúce sa ruky od vzrušenia, že sa onedlho stane Dillonovou manželkou.

Nedávno si Tallulah nechala na špecializovanej klinike vyšetriť mozog, aby zistila, či sa dajú problémy s jej mentálnym zdravím riešiť na mieru pomocou nových technológii:

"Som zasnúbená," napísala k videu Tallulah, ktorá bola v minulosti známa ako najdivokejšia z trojice dcér Demi Moorovej a Brucea Willisa. Avšak zdá sa, že pár rokov pred tridsiatkov po boku sympatického filmára skrotla a azda sa sa Bruce a Demi čoskoro dočkajú aj prvého vnúčaťa. Tallulah sa do povedomia verejnosti dostala najmä jej divokým životným štýlom hollywoodskej dcérenky plnom alkoholu, drog a iných nerestí. Už v pätnástich sa podľa jej vlastných slov opila tak veľmi, že sa takmer otrávila alkoholom a zomrela. Okrem podobných eskapád ju "preslávili" aj nahé, miestami až pornografické fotky, ktoré sama zdieľala na svojom profile sociálnej siete, ako aj porucha príjmu potravy, s ktorou si už ale, našťastie, poradila.

Takto sa Tallulah triasli ruky od radosti a vzrušenia, že sa už čoskoro stane nevestou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski)

Avšak jej sestry priveľmi nezaostávali, jej staršia sestra Rumor zas spolu s kamarátmi dostala do konflitku s políciou po bujarej párty v istom hoteli. Tam ich však prichytili poriadne pod parou a pod vplyvom drog. Rumor sa však iba nedávno pochválila, že už oslávila štvrtý rok bez drog a alkoholu. Hereckí miláčikovia 80. a 90. rokov, Demi a Bruce, sa zosobášili v roku 1987 a napriek tomu, že im vačšina verejnosti lásku mimoriadne priala, ukázalo sa, že nie je odsúdená na večnosť. Herci sa po 13 rokoch manželstva a troch spoločných dcérach napokon napokon rozišli v roku 2000. 

​Hoci ich rozvod nebol ani pre jedného ľahkou záležitosťou, obaja ho zvládli s úctou jeden k druhému a nájmä v najlepšom záujme ich troch dcér Rumer, Tallulah a Scout. Kým druhé manželstvo Demi s mladším hercom Ashtonom Kutcherom skončilo po ôsmich rokoch rozvodom, Bruce žije v spokojnom zväzku s modelkou Emmou Hemming (42) už od roku 2009. S rodáčkou z európskej Malty s exotickými koreňmi vychováva dcéry, 7-ročnú Evelyn a 9-ročnú Mabel Ray.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie