Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Exmanželke Johhnyho Deppa, herečke Amber Heard, môžu hroziť za podvod až 4 roky v base!
Zdielať na

Exmanželke Johhnyho Deppa, herečke Amber Heard, môžu hroziť za podvod až 4 roky v base!

Archívna reportáž

O rozvode hollywoodskej dvojice Depp - Heard sa už popísalo mnoho a už teraz je príbeh ich lásky a nenávisti poriadne pikantný aj na filmový trhák. Avšak zdá sa, že ich súdne prieky a dokázanie viny z domáceho násilia nie sú ani zďaleka pri konci. Ešte minulý rok sa zdalo, že sú misky váh spravodlivosti naklonené šarmantnému hercovi, v prospech ktorého vypovedalo aj niekoľko jeho celebritných bývaliek ako Winona Ryder či Vanessa Paradis. Avšak právnický tím Amber Heradovej dokázal toto skóre otočiť a súd uznal herca vinným z domáceho násilia.

Proti minuloročnému rozsudku, ktorý stál Johnnyho Deppa viacero filmových úloh, sa herec, pochopiteľne, odvolal, a zdá sa, že sa pôvabná predstaviteľka superhrdinky Mery z Aquamana tešila z víťazstva predčasne. Podľa informácii denníka Daily Mail si obhajca Deppa myslí, že Amber Heard v spolupráci s jej priateľkou manipulovali miestom činu po tom, čo k nim zavítala hliadka losangelskej polície, keď na tiesňovej linke nahlásila údajne násilie zo strany slávneho herca. Dosvedčiť to má údajne kamerový záznam na uniforme službukonajúceho policajta. Ak by herečke vinu dokázali, hrozil by jej za manipuláciu s dôkazmi až štvorročný trest vo väzení.

Muži zákona z Los Angeles momentálne vyšetrujú herečku Amber Heard kvôli spomínaným obvineniam z manipulácie s miestom činu z roku 2016, keď ohlásila fyzické násilie, ktoré mal na nej páchať podgurážený herec v ich luxusnom obydlí. Právnik herca Johnnyho Deppa je však presvedčený, že v deň, keď sa medzi nimi odohrala škaredá hádka, ktorá neskôr vyústila do ich rozvodu, sa Amber na svoju výpoveď pred policajtmi vopred dobre pripravila. Avšak zabudla na malý detail, a tým sú kamery, ktoré už roky nosia na svojich uniformách muži zákona. VIDEO príchodu policajtov do luxusného penthouse bývalých manželov si môžete pozrieť TU.

Depp žiada od svojej exmanželky za porušenie mlčanlivosti po ich rozvdode až 50 miliónov dolárov. Amber sa pochopiteľne bráni všetkými dostupnými metódami, niektoré sú možno aj mimo medzí zákona:

​Podľa právnika Adama Waldmana mala totiž príťažlivá blondínka spolu s kamarátkou Rachel "Rocky" Pennington upraviť miesto činu tak, aby zapadlo do jej vopred premyslenej verzii o surovej bitke, ktorú mala dostať od predstaviteľa Strihorukého Edwarda, kapitána Jacka Sparrowa a mnohých iných ikonických filmových úloh. Avšak vraj zabudla miest činu pripraviť ešte predtým ako prišli policajti, ktorých kamery na uniforme zachytili miesto činu úplne inak, ako ho herečka vo výpovedi popísala. Záznam vraj potvrdzuje, že chaos v domácnosti a škody na majetku ,ako ich opísala Heard, vôbec nezodpovedajú skutočnosti. Na videu vidieť, že byt bol po údajnom hroznom ataku celkom uprataný a herečka sedela celkom pokojne v spoločnosti priateľov na pohodlnom gauči. Johnny Depp sa v byte podľa zvukového záznamu dokonca ani nenachádzal. "Miesto činu bola jedna obrovská lož," tvrdí Waldman, ktorého nové dôkazy vypovedajúce v prospech jeho klienta a zároveň dobrého priateľa Johnnyho mimoriadne potešili.

Amber sa takto pochválila podpornými listami a kresbami, ktoré dostáva od fanúšikov z celého sveta. Zdá sa, že po vyplávaní nových dôkazov na povrch ich bude skutočne potrebovať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Napokon, netreba sa čudovať, slávneho herca stáli problémy s exmanželkou nielen obrovské peniaze a trhliny na povesti, ale aj minimálne dve významné filmové úlohy. Okrem postavy legendárneho Jacka Sparrowa v Pirátoch z Karibiku ho tvorcovia vyškrtli aj z hereckého obsadenia vo filme Fantastické zvery 3, kde ho v úlohe Gellerta Grindelwalda nahradil dánsky herec Mads Mikkelsen. Najvyšší súd v Londýne, kde sa spor odohrával, dokonca tieto záznamy uznal ako kľúčové dôkazy proti herečke. Amber by tak za krivú výpoveď a manipuláciu s miestom činu mohlo hroziť až štvorročné väzenie, a to by krehká kráska zvyknutá na luxus a pohodlie nemusela zvládnuť bez nepríjemných následkov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie