Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sklovská takmer nahá! Odvážnou fotkou poriadne prekvapila, TAKÉTO drsné komentáre ale zrejme nečakala!
Zdielať na

Sklovská takmer nahá! Odvážnou fotkou poriadne prekvapila, TAKÉTO drsné komentáre ale zrejme nečakala!

Archívna reportáž

Tento rok bol skutočne výnimočný, čo sa počasia týka - po dlhej dobe zažilo Slovensko jar a nie skok z marca hneď do leta. Máj už udrel so skutočne príjemnými teplotami a vo vzduchu už cítiť leto. Výrazne ho cítia aj speváčka Sisa Sklovská, ktorá si už spravila doslova leto.

Slnečné počasie si naplno užíva aj nedávno hospitalizovaná slovenská speváčka Sisa Sklovská (55). Musela podstúpiť náročnú operáciu ruky, ktorá bola ale len jednou z viacerých za ostatné obdobie. Začiatkom roka podstúpila operáciu čelustí, predtým aj kĺbov a chodidiel. Teraz je už však doma a vo svojej záhrade si na drevenom obrubníku bazéna vystrela takmer nahé telo a dala sa pritom aj odfotografovať. Odvážnou snímkou sa pochválila na svojom instagrame s poznámkou "Konečne slnko!". Nie všetky odozvy však boli pre ňu priaznivé.

Sisa nikdy netrpela hanblivosťou, svojimi odvážnymi outfitmi rada provokuje. Obľubuje všetko, čo sa blyští a trbliece, ale každý, kto ju pozná, uznáva, že to ku nej a jej štýlu života jednoducho patrí. A nemá pritom problém ani s nahotou. Svoje telo tu a tam odkrýva aj vďaka odvážnym odevom, ale občas zvršky odhodí úplne, keď sa vyhrieva na pláži či v záhrade, ako to bolo aj teraz. Vlastne celkom nahá nebola, nechala si spodnú časť bikín a prsia si počas fotenia prekryla rukami. Pozorným očiam niektorých jej fanúšikov na sociálnej sieti ale neušli detaily na jej veľmi štíhlom tele.

Sisa si nechala pred časom upraviť nos, no nie z estetických dôvodov:

​Jedna z neprajníčok, kriticky vnímajúca obnažené telo speváčky na snímke, napísala nelichotivú poznámku. "Fuh, aké ochabnuté stehná a zadok, čas sa dosť podpísal," neodpustila si pripomienku s upresnením, čo konkrétne sa jej nepáči. Ale vzhľadom na vek Sisy je to, na čo kritička poukazuje, je to u žien úplne normálne, naopak - takú štíhlu figúru už má ale máloktorá. "Juj, za mňa táto foto nepekná. Nie vždy je všetko na odhalenie. Ale dôležité je, nech sa páčite sama sebe," dovolil si dokonca komentovať aj muž, ale aspoň dodal to najdôležitejšie, ako sa vníma Sisa. Tá je iste hlavne rada, že má po prvej operácii ruky, ktorú musela podstúpiť pre výrastky, ktoré jej výrazne znepríjemňovali život. Po čase ju čaká aj operácia druhej ruky.

Ale speváčka sa dočkala aj povzbudivých komentárov na svoje telo. "Konečne pekná baba," poznamenal jeden z jej priaznivcov a nebol sám, čo ju pochválil. Ale tak to už chodí, že ženy sú voči sebe navzájom vždy kritickejšie, ako muži. Iste je na to Sisa už zvyknutá a nič si z toho nerobí. Teší sa na vystúpenia, ktoré ju čakajú od júna, ak sa nič mimoriadne neudeje. Divadlá by už mali byť otvorené aj pre verejnosť a počas letných mesiacov by sa mali predstavenia odohrávať vonku na otvorenej scéne. Sisa sa tak bude môcť ukázať nielen na fotkách, ale v celej paráde, aj so svojím zvonivým hlasom.

Súvisiace články

Najčítanejšie