Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcéra Michaela Jacksona prekvapila! Vyznanie a fotky s matkou, ktorá sa jej vzdala!
Zdielať na

Dcéra Michaela Jacksona prekvapila! Vyznanie a fotky s matkou, ktorá sa jej vzdala!

Archívna reportáž

O milostnom živote legendárneho kráľa popu sa toho vie iba pramálo, a aj to, čo sa dostalo na verejnosť je opradené rôznymi špekuláciam a obvineniami z pedofílie a obťažovanie maloletých. Avšak pravdou je, že bol v živote ženatý až dvakrát, prvé manželstvo s Lisou Marie, dcérou ďalšej legendy a kráľa rock'n'rollu, Elvisa Presleyho, bolo bezdetné, avšak z druhého manželstva vzišli jeho dve staršie deti. O jeho druhej manželke sa veľa nevie a uprednostnila život v zákulisí. V istý moment sa dokonca svojich detí musela oficiálne vzdať. Uplynulý víkend, ktorý bol venovaný všetkým matkám, ju verejnosti pripomenula jej dcéra, ktorú mala s Michaelom Jacksonom.

Paris Jackson (23) zverejnila na sociálnej sieti pri príležitosti Dňa matiek selfie fotografiu s jej matkou Debbie (62), ktorá bola za kráľa popu vydatá celé štyri roky. Po sláve však nikdy netúžila a ich vzťah sa po krátkom čase rozpadol. Z manželstva však vzišli dve z troch biologických deti Michaela Jacskona. Debbie sa však rodičovstva musela vzdať, avšak dnes sa môže opäť tešiť z priazne svojich dvoch potomkov a zdá sa, že radosť je vzájomná.

Byť dieťaťom či manželkou jednej z najväčších legiend hudobného neba nie je prechádzka ružovým sadom a v prípade Michaeal Jacksona to platí azda stonásobne. Druhá manželka kráľa popu, dermatologická asistentka Debbie Rowe dokonca v roku 2001, keď nemali ich dve spoločné deti Paris a Prince ani tri roky, o svoje rodičovské práva prišla. Avšak po Michaelových problémoch s obvineniami zo zneužívania detí a násilia sa jej podarilo presvedčiť súd, aby sa mohla s oboma jej deťmi aspoň stretávať.

Paris sa taktiež snaží preraziť v hudobnom priemysle, avšak v tieni slávy svojho otca Michaela Jacksona to nemá ľahké:

Dnes majú matka s dcérou napriek nepriazni osudu veľmi pekný vzťah, o čom svedčia aj nedávne Parisine príspevky na Instagrame. Na Deň matiek sa verejne pochválila fotkou jej mamy za mladých čias, aby bolo jasné, po kom zdedila jemnú ženskú krásu. Príspevok tak mohli vidieť viac ako 3 milióny Parisiných fanúšikov, z ktorých mnohí azda ani netušili, kto je v skutočnosti jej mama. Nečudo, že jej pri návšteve istej dermatologickej kliniky, kde Debbie v 90. rokoch pracovala ako asistentka, podľahol aj sám Michael, hoci je asi každému jasné, že v skutočnosti o lásku zrejme nešlo, cieľom bolo len splodenie detí. 

Paris zdieľala na v Instastories fotky s mamou Debbie pri príležitosti Dňa matiek:

​Michael Jackson a neznáme americké dievča menom Debie sa vzali v roku 1996, avšak iba rok po pôrode Paris sa v roku 1999 definitívne rozviedli. Vzťahy s jej deťmi boli poznačené šokujúcim rozhodnutím, či skôr dohodou o vzdaní sa ich, do ktorej bola pravdepodobne dotlačená tímom nekompromisných právnikov slávneho speváka. Zdá sa však, že dnes, po smrti slávneho otca, má 23-ročná Paris so svojou mamou Debbie výnimočný a láskyplný vzťah.

Súvisiace články

Najčítanejšie