Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Veľká novina! Gáboríkovci vyrazili do Chorvátska a TOTO si odtiaľ vezú!
Zdielať na

Veľká novina! Gáboríkovci vyrazili do Chorvátska a TOTO si odtiaľ vezú!

Archívna reportáž

Už pred pár dňami začali na profiloch hviezdneho páru manželov Gáboríkovcov pribúdať fotky z dovolenky pri mori. Ako sa ukázalo, vycestovali do Chorvátska, ktoré je už zaliate slnkom a láka na dovolenky aj voľnejšími pravidlami pre cestovateľov. No už je jasné, že Ivana a Marián sa tam nešli vyvaľovať na pláži.

Jeden z našich najúspešnejších hokejistov a jedna z najkrajších tanečníc vytvorili dokonalý pár. Marián Gáborík a Ivana Gáborík tvoria pár už vyše 10 rokov a o mesiac oslávia štvrté výročie svadby. No ešte predtým stihli inú významnú udalosť - osláviť prvé narodeniny svojej dcérky Belly. A potom hurá k moru!

Už fotky z minuloročnej dovolenky v Chorvátsku celkom jasne nasvedčovali tomu, čo majú Gáboríkovci najradšej. Žiadne vylihovanie na pláži, Marián a Ivana jednoducho nechodia k moru, ale na more. 

Príchod Belly bol pre oboch najšťastnejším momentom:

​Marián si to užíval minulé leto aj s kamarátmi hokejistami na lodi, Ivana s malou Bellou sa na týždeň pridali tiež. Zrejme muselo ísť skutočne o perfektnú dovolenku, lebo už je jasné, že sa rozhodli nebyť len pasívnymi dovolenkármi, ale loď si už dokážu aj sami "odšoférovať".  "Hlási sa kapitán a kapitánka. Dnešné skúšky máme úspešne za sebou," napísala Ivana hrdo k fotke s manželom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Podobne sa pochválil aj Marián a gratulácie, no aj vtipné komentáre nemali konca. Nevedno, či si rovno aj nejakú loďku zadovážia, alebo nebodaj rovno jachtičku, no na väčšie lode treba aj "väčší" vodičák, podobne, ako je to pri autách. Zaujímavé je, že na túto "študijnú" dovolenku so sebou vzali aj Bellu, nepochybne tak mali ešte niektoho, kto sa o ich dcérku postaral, keď mali rodičia povinnosti. Už ale môžu byť spokojní - plán na tohtoročnú dovolenku je už nepochybne jasný, už len aby to pochopilo defenitívne aj počase.

Súvisiace články

Najčítanejšie