Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrá to na dve strany?! Patrasovej praskli nervy, Slováček aj po rozchode zamieril hneď za exmilenkou!
Zdielať na

Hrá to na dve strany?! Patrasovej praskli nervy, Slováček aj po rozchode zamieril hneď za exmilenkou!

Archívna reportáž

Tak jednoduché, ako by si priala Dáda Patrasová (65), to s odchodom jej manžela Felixa Slováčka (78) od milenky Lucie Gelemovej (38) asi nebude. Nielenže nesplnil sľub, že jej zavolá, akonáhle príde do Prahy, ale jeho prvé kroky po príchode viedli k milenke, aby spolu oslávili jeho narodeniny.

Fotku spoločného prípitku s oslávencom, čerstvo 78-ročným Felixom Slováčkom, zverejnila Lucie Gelemová na sociálnej sieti, ako dôkaz, že neklamala, keď tvrdila, že sa na oslave dohodli ešte pred jeho odletom do Jerevanu. Ale už len ako priatelia a to má údajne trvať navždy, ako sa vraj hudobník vyjadril na margo vzťahu s mladou výtvarníčkou. Dáda Patrasová zostala, pochopiteľne, zaskočená a zrejme už aj rezignovala.

"Už mu fakt neverím ani slovo," tvrdí herečka. Neverník to zrejme hrá na dve strany. Spolu s Dádou mu patrí pol domu, ako aj iný majetok a financie. Z tých už nemálo ubudlo, aby mohol platiť nezamestnanej milenke jej bývanie a luxusný život na spoločných drahých dovolenkách. Patrasová síce zdôrazňuje, že ju to stálo veľa, ale manžela údajne nechcela stresovať na staré kolená rozvodovým konaním. Felix pravidelne chodil domov, kde mal pracovňu a ona mu navarila, oprala a občas si vraj užili aj spoločné intímne chvíľky. Ale on si doprial sedem rokov aj milenku, s ktorou žil v byte, ktorý platil. Obe jeho ženy po celý čas navzájom vystupovali nevraživo, ale nervy nakoniec praskli Gelemovej a milenecký vzťah sa rozhodla ukončiť. "Život je príliš krátky a ja už ho nechcem ďalej tráviť v takomto toxickom prostredí," napísala okrem iného na margo rozchodu na sociálnej sieti.

Toto o sebe prezradila Patrasová pred mesiacom v televíznej talkshow:

Slováček sa nachádzal počas Gelemovej verejného vyjadrenia o ukončení mileneckého vzťahu v ďalekom Jerevane. Nevedno, kam sa chcel po prílete vrátiť, každému vraj sľúbil niečo iné. Nakoniec to zatiaľ vyhrala Gelemová, s čím sa rada verejne pochválila. "Išlo o oslavu Felixových narodenín. Z toho sa dá jednoducho pochopiť, že to, na čom sme sa dohodli, sa nemení. Felix sám povedala, že to vníma tak, že priateľstvo potrvá do konca života. Priateľstvo je predsa o tom, že potrvá naveky. Ja to mám postavené rovnako ako on," vyjadrila sa Lucie na margo fotky zo stretnutia s Felixom pre ŽivotVČesku.cz. "Chcem potvrdiť, že všetko, čo Lucie napísala, je pravda," podržal expriateľku sám Felix.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Oslavovať narodeniny plánoval vraj postupne aj s deťmi a inými blízkymi. "S Aničkou a Felixom v utorok, s mojou dcérou z prvého manželstva a s bratom v pondelok," upresnil Blesku.cz. "S manželkou to neplánujem osláviť," dodal otvorene, čím ju ale riadne podrazil. Sedem rokov mu trpela neveru, aj keď pritom strácala nervy a zdravie spolu s množstvom peňazí, ktoré tiekli zo spoločného majetku smerom ku Gelemovej. Asi sa neverník bojí toho, ako mu všetko manželka spočíta teraz, keď sa konečne rozišiel s jej rivalkou. "Nemôžem pochopiť, prečo sa mi Felix neozval, keď mi povedal, že po prílete zavolá," povedala Dáda s tým, že už mu neverí ani slovo. Možno sa Slováček milenky bojí, ako už naznačovala. "Chcel odtiaľ vypadnúť, nátlak z druhej strany musel byť stresujúci. Myslím, že sa on rozišiel s ňou, stále čakal, až si niekoho nájde...," naznačila, v čom spočíva kameň úrazu a radí Gelemovej, aby sa upokojila a starala sa o seba a nie o jej rodinu. Tak ľahko to ale, ako sa zdá, nepôjde.

Súvisiace články

Najčítanejšie