Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Od zmeny pohlavia zo ženy na muža sa herec prvýkrát ukázal HORE BEZ po odstránení pŕs!
Zdielať na

Od zmeny pohlavia zo ženy na muža sa herec prvýkrát ukázal HORE BEZ po odstránení pŕs!

Archívna reportáž

Mnohí diváci si možno Elliota Page pamätajú z minulosti ešte celkom inak. Ešte ako mladé, 20-ročné dievča si pod pôvodným menom Ellen zahrala vo filme Juno iba 16-ročnú dievčinu, ktorá celkom neplánovane otehotnela s najlepším kamarátom a rozhodne sa dať dieťa na adopciu. Možno aj kvôli jej jemným črtám a detskej tvári často stvárňovala mladšie postavy, avšak dnes je z nej úplne nový človek. Z Ellen sa stal oficiálne muž menom Elliot a kompletnou transformáciou prešlo aj jej telo, nedávno sa výsledkom náročnej hormonálnej liečby a plastickej operácie pochválil aj na sociálnej sieti.

Herec Elliot Page zverejnil fotografiu na sociálnej sieti, kde sa pochválil nielen novými plavkami, ale poriadnym pekáčom buchiet na bruchu. Premena pohlavia je tak už kompletná a po niekdajších ženských prsiach viac niet už ani stopy, ak si človek odmyslí jazvy. Náročná procedúra podľa jeho slov však nezmenila iba jeho telo, ale aj život a konečne sa vraj 34-ročný transgender herec cíti byť kompletný.

Elliot Page sa pred pár dňami, ani nie polroka po tom, ako oznámil svetu svoju transrodovú premenu, pochválil na Instagrame typicky chlapčenskou postavou v plavkách a bez trička. Z jemnej žienky sa stal behom niekoľkých mesiacov vyšportovaný muž, avšak naďalej pôsobiaci dojmom 20-ročného chlapca, azda aj pre výraznú chudosť. "Prvé plavky trans chlapca," napísal k fotke Elliot a pridal aj hashtag v znení "trans je krásny". Mladý muž sa zo svojej novej etapy života zjavne raduje, čo je vidieť aj na jeho širokom úsmeve.

Elliot ešte ako Ellen v komédii Juno:

Pod fotkou sa objavili slová podpory, ale aj chvály na vypracované telo od mnohých fanúšikov, ale tiež aj mnohých celebrít vrátane Miley Cyrus, či jeho kolegu z filmu The Umbrella Academy, herca Justina Cornwalla, ktorý napísal: "Kámo, tak už chápem, prečo si ma na tom tréningu rozdrvil!" Je to vôbec poprvýkrát, čo sa hviezda filmu Juno ukázala "hore bez" po nedávnej operácii hrudníka, pri ktorej mu chirurgicky odstránili prsné tkanivo, aby prišla o ženské znaky. Už v marci sa Elliot na Instagrame zveril fanúšikom, že mu operácie od základu zmenila život.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @elliotpage

Herec za posledné roky prešiel ale nejednou veľkou zmenou. Už v roku 2014 sa po prvýkrát priznal k homosexualite a od roku 2018 bola ešte ako Ellen v manželstve s kanadskou tanečenicou Emmou Porter. V decembri 2020 prišiel zlomový monent, keď sa svetu zdôveril s tým, že sa identifikuje ako muž. "Cítim obrovskú vďačnosť za neuveriteľných ľudí, ktorí ma na tejto ceste podporovali. Nedokážem vyjadriť, aký úžasný je to pocit, že konečne milujem to, kým som natoľko, aby som mohol prezentovať svoje autentické ja," napísal vtedy Elliot, avšak zdá sa, že jeho nové ja si zažiadalo slobody.

​V januári 2021 požiadal o rozvod, avšak dvojica v spoločnom vyhlásení uviedla, že sa "navzájom maximálne rešpektuje a zostáva blízkymi priateľmi." Herec sa prednedávnom pre časopis Times tiež vyjadril, že operácia mu umožnila konečne spoznať samého seba pri pohľade do zrkadla a poskytla mu úľavu, na ktorú čakal od "totálneho pekla" už od čias puberty.

Súvisiace články

Najčítanejšie