Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najsexi alebo najnechutnejší?! Polonahá herečka, spevák s čiernym jazykom, olizovali sa, aj obchytávali!
Zdielať na

Najsexi alebo najnechutnejší?! Polonahá herečka, spevák s čiernym jazykom, olizovali sa, aj obchytávali!

Zdroj: Instagram/MF

Hovorí sa, že neraz u muža v rokoch nastáva druhá puberta, začne sa obliekať ako pubertiak, opustí rodinu, kúpi si extravagantné auto a nájde si mladú milenku. U žien je tento fenomén síce menej obvyklý, ale predsa sa vyskytuje. Dôkazom toho je aj krásna americká herečka Megan Fox, ktorá je síce ešte stále vekom mladá, no pri rodine ju neudržali ani tri rozkošné deti a vyvádza ako tínedžerka. Sexica známa aj z filmu o Transformeroch pravidelne šokuje odvážnymi fotografiami so svojím novým partnerom, raperom Machine Gun Kellym. Teraz vzbudili poriadnu pozornosť provokatívnym pózovaním.

Nedávne udeľovanie prestížnych cien Billboard Music Awards si pamätá mnohé zaujímavé momenty, avšak jedným z najšokantnejších bola prítomnosť herečky Megan Fox a jej nového partnera, rapera Machine Gun Kellyho. Pre neho opustila po desiatich rokoch svojho manžela, herca Briana Austina Greena, s ktorým má tri deti. Megan sa na červenom koberci objavila takmer polonahá a jej partner ohuroval divákov čirnym jazykom, ktorý neustále vyplazoval na všadeprítomné objektívy fotoaparátov. Svoj výstup zavŕšili vzájomným oblizovaním.

Megan Fox iba nedávno šokovala vzťahom s extravagantým raperom iba krátko po rozvode o seriálovým Davidom z Beverly Bills 902 10, no ešte vačšie šoky skôr spôsobuje zmenou imidžu a svojím vystupovaním. Na odovzdávaní cien Billboard Music Awards, z ktorého si hudobník odniesol ocenenie za najlepší rockový album,  zaujala najmä Megan. Na červenom koberci sa ukázala takmer nahá v úspornom kúsku od svetoznámeho návrahára Therryho Muglera. Jej prsia a trup prekrývali iba čierne pásy látky a zvyšok tela "zakrývala" čierna priehľadná sukňa.  Jej partner si pre istotu obliekol nadrozmerný oblek a na košeli si "zabudol" zapnúť všetky gombíky, tak aby bolo vidno jeho potetovaný trup.

Machine Gun Kelly si z odovzdávanie cien Billborad Music Awards odniesol sošku za najlepší rockový album, avšak viac zaujal oblizovaním sa s partnerkou Megan, ktoré si môžete pozrieť na videu zhruba v 1. minúte a 40. sekunde:

Meganinu tvár zdobil už pre ňu typický poker face, teda výraz bez emócií. Avšak vášnivá "oblizovačka" pred paparazzmi potvrdila, že emócií je v tomto páre ešte kopa, a poriadne vášnivých. Za Meganiným otráveným výrazom však môže byť aj momentálne prebiehajúci rozvod s hercom Brianom Austinom Greenom, ktorý má vraj nového partnera matky svojich detí poriadne v zuboch. Je totiž celkom zjavné, že práve raper s imidžom pankáča stojí aj za zmenou Meganinho imidžu, na čom by nebolo nič zlé, napokon herečka má iba 35 rokov a môže si dovoliť aj extravagantnejší štýl. Avšak šepká sa, že sa Davidovi sa nepozdáva, ako sa Megan verejne prezentuje najmä kvôli ich trom spoločným potomkom s menami Bodhi (7) Noah (8) a Jurney (4), ktorí nemusia celkom chápať, prečo sa ich polonahá mama oblizuje s tým pánom s čiernym jazykom.

Extravagantným outfitom sa pochválili aj na sociálych sieťach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

​Megan Fox patrila ešte pre desiatimi rokmi k najpríťažlivejším herečkám Hollywoodu a práve svojim vzhľadom si dokázala vydobiť poriadnu slávu, keďže o jej hereckom talente niektorí stále pochybujú. Okrem Transfomrerov zahviezdila aj vo filme Jennifer's Body či v Ninja korytnačkách. Megan sa ešte v roku 2004 zamilovala do hereckého kolegu známeho z seriálu Beverly Hills 902 10, kde si zahral úlohu pochabého Davida a začala sa tak ich poradne divoká lovestory plná rozchodov a udobrení. 

Svoje áno si povedali v roku 2010 a o Megan už bolo v šoubiznise počuť málo. Paparazzi občas potešili jej fanúšikov fotkami, ako sa stará o svoje tri ratolesti v nenápadnom oblečení a s minimálnym mejkapom. Zdalo sa, že sa kráska usadila a bude žiť život mamy v domácnosti. Zlom nastal v roku 2020, kedy sa dvojica po neutíchajúcich nezhodách definitívne rozviedla a Megan krátko na to šokovala vzťahom s excentrickým raperom Machine Gun Kellym.

Súvisiace články

Najčítanejšie