Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ronaldo, The Rock, Bradley Cooper... Krásna modelka teraz randí s ďalšou super hviezdou!
Zdielať na

Ronaldo, The Rock, Bradley Cooper... Krásna modelka teraz randí s ďalšou super hviezdou!

Archívna reportáž

Po horúcom randení speváčky JLo a Bena Afflecka sa v šoubiznise šepká o novom, ešte prekvapivejšom celebritnom páriku. Horúci flirt má totiž údajne prebiehať medzi kontroverzným raperom Kanye Westom a krásnou ruskou modelkou Irinou Shayk. Podobne ako prvý spomínaný párik, aj oni sú už obaja rodičmi, avšak už bez partnera. Tiež sa už v minulosti stretli na pľaci pri nakrúcaní raperovho videoklipu k piesni Power.

Istý fanúšikovský účet na sociálnej sieti s názvom DeuxMoi prišiel s tvrdením, že po nedávnom rozvode si raper Kanye West našiel rozptýlenie v náručí krásnej ruskej modelky Iriny Shayk. Tá je tiež známa ako mama zatiaľ jediného potomka hollywoodskeho fešáka Bradleyho Coopera. 

Podľa Instastories, ktoré pridal na Instagram admin spomínaného profilu, sa Kanye a Irina stretávajú a podľa jeho zdroja nemajú ich stretnutia iba priateľský charakter a to napriek tomu, že sa dvojica stretla už v minulosti. Najprv to bolo pri nakrúcaní raperovho videklupi k piesni Power, kde Irina hrala úlohu sexy padlého anjela, potom na módnej prehliadke jeho kolekcie oblečenia v Paríži v roku 2012. 

Irina sa zúčastnila aj nakrúcania celkom nezvyčajného videoklipu k piesni Power od Kanye Westa ešte v roku 2010, v klipe ju môžete nájsť sediac ako padlého anjela po raperovej ľavici :

"Kanye West teraz tajne randí s Irinou Shayk alias mamičkou dieťaťa Bradleyho Coopera," napísal odvážne tvrdenie nemenovaný admin v Instastories a podložil ho aj fotkou konverzácie, na ktorom mu jeho tajný tipér potvrdil, že dvojica spolu určite niečo má. "Po ďalšom preskúmaní neviem, či je randenie to správne slovo, ale možno je tam nejaký obojstranný záujem," uviedol neskôr o niečo opatrnejšie. Avšak nebolo by to niečo veľmi mimoriadne, nakoľko je o raperovi známe, že mal ku krásnym ženám a modelkám vždy veľmi blízko a takisto Irina sa vždy objavovala po boku tých najzvučnejších mien šoubiznisu. Modelka v minulosti randila okrem iných aj s futbalistom Cristianom Ronaldom, Dwaynom "The Rockom" Johnsonom, či už spomínaným exmanželom Bradleym Cooperom, s ktorým má svoju zatiaľ jedinú dcérku Leu (4).

S Kanyem Westom, ktorý sa práve rozvádza s Kim Kardashian, údajné randí krásna modelka Irina Shayk:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

​Raper Kanye West zažíval posledný rok vskutku divoké obdobie, počnúc jeho kandidatúrou na amerického prezidenta, cez psychické problémy až po nedávny rozvod s Kim Kardashian. Pokoj nenašiel ani na jeho ranči v americkom Wyomingu, kde sa ukrýval pred novinármi, paparazzmi a v neposlednom rade pred svojou manželkou Kim a jej matkou, ktoré ho údajne chceli dať zavrieť na psychiatriu. V médiách sa totiž objavili klebety, že chodí so známom televíznou hviezdičkou Jeffree Starom, ktorý sa rád líči a oblieka ako žena a je známy svojou bisexuálnou orientáciou. Tieto klebety sa však nepotvrdili, dokonca ich vyvrátil aj sám makeup guru Jeffree Star. Azda čas ukáže, či aj v prípade Iriny ide iba o hollywoodsku kačicu, alebo sa zrodil nový celebritný párik.

Súvisiace články

Najčítanejšie