Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
JLo a Ben Affleck definitívne obnovili vzťah, TAKTO ich nachytali v speváčkinej vile!
Zdielať na

JLo a Ben Affleck definitívne obnovili vzťah, TAKTO ich nachytali v speváčkinej vile!

Archívna reportáž

Zdá sa, že uhlíky niekdajšej lásky medzi slávnou speváčkou a hollywoodskym hercom opäť tlejú, ba dá sa povedať, že sa menia v poriadny plameň. Čo sa pred niekoľkými týždňami ešte zdalo byť len kačica, a stretnutia bývalých snúbencov, speváckej divy JLo a Bena Afflecka, sa javili ako čisto priateľské, sa dnes ukazuje ako druhá šanca na lásku. Niekdajší miláčikovia šoubiznisu, ktorí sa v roku 2004 po zrušených zásnubách náhle rozišli, totiž trávia spoločné chvíle v luxusnej vile na pláži v Miami.

Britský denník The Sun priniesol zábery, kde si 51-ročná speváčka Jennifer Lopez a jej o tri roky mladší bývalý snúbenec užívajú slnečný deň na balkóne jej plážového domu. Obaja na nich vyzerajú byť v uvoľnenej nálade a na speváčke badať, ako sa spokojne usmieva, keď s Benom schádzala po schodoch jej honosnej vily.

Jennifer sa s Benom začala stretávať iba niekoľko týždňov po oficiálnom rozchode s niekdajším bejzbalovým hráčom Alexom Rodriguezom, ale keďže sa speváčka stretávala aj so svojím exmanželom Marcom Anthonym, s ktorým má dve deti, nikto ich stretnutiam nepripisoval veľkú vážnosť. Až do momentu, keď načapali paparazzi Bena, ako sa tajne dopravil do jej vily v LA a rovnako nenápadne z nej odchádzal. Nasledoval spoločný výlet do hôr a netrvalo dlho a zamierili na pláž. Zjavne sa rozhodli už viac neskrývať, dvojicu tentokrát prichytili v oveľa intímnejšom prostredí speváčkinej vily v Miami. Čerstvé fotky zaľúbencov si môžete pozrieť v galérii TU.

JLo a Ben Affleck sa zoznámili pri nakrúcaní romantickej komédie Gigli v roku 2002. Pozrite si v tupútavke k filmu, ako v tom čase zaľúbenci vyzerali:

Kým JLo vyzerala aj v širokých modrých letných šatoch sexy a dalo by sa odhadnúť, že je pod nimi celkom nahá, Ben s vrabčím hniezdom na hlave vyzeral, akoby sa práve zobudil. Speváčka skutočne objavila elixír mladosti, keďže v strapatom drdole a typických kruhových náušniciach vyzerala tak, ako v časoch trvania ich prvej lásky v rokoch 2002 až 2004. Pár sa tak opäť zblížil po dlhých 17 rokoch od nečakaného zrušenia ich zásnub iba štyri dni pred svadbou. Podľa zdroja z okolia prominentného páriku si už niekoľko týždňov intenzívne píšu, volajú a plánujú ďalšie rande, na ktorom si môžu vychutnať súkromie a vzájomnú prítomnosť. "JLo je s Benom v kontakte každý deň a plánujú kde a kedy sa uvidia. Jennifer je veľmi nadšená z toho, ako sa veci s Benom vyvíjajú," prezradil ich spoločný známy. Iný zdroj doslova povedal, že Jennifer "bola vždy Benom posadnutá, vždy sa veľmi milovali". 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Avšak speváčka je v prvom rade mama rozkošných dvojičiek, ktoré má v striedavej starostlivosti s bývalým manželom, spevákom Marcom Anthonym. S tým má napriek rozvodu veľmi dobrý vzťah a bol jej oporou aj počas nepríjemného rozchodu s A-Rodom. S dvojičkami Eme a Maxom (13) trávi Jennifer väčšinu svojho času a je možné, že si Bena do rodiny tak rýchlo nepustí. S A-Rodom totiž po dvoch rokoch vzťahu vytvorili spoločné rodinné zázemie s ich deťmi z bývalých vzťahov, a teda aj s dcérami športovca, 16-ročnou Natashou a 13-ročnou Ellou. Práve deti si na seba vraj veľmi zvykli a práve kvôli nim sa naďalej snažia dobre vychádzať. No je evidentné, že pevné miesto si už získal aj Ben a možno napokon predsa len dôjde k naplneniu kedysi zrušenej svadby.

Súvisiace články

Najčítanejšie