Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vinczeovci sa vrátili na sociálnu sieť, snažia sa pochopiť realitu! Adela hovorí o pasci!
Zdielať na

Vinczeovci sa vrátili na sociálnu sieť, snažia sa pochopiť realitu! Adela hovorí o pasci!

Archívna reportáž

Asi každý sledovateľ profilov manželov Adely a Viktora Vinczeovcov si všimol, že ich aktivita na sociálne sieti klesla počas uplynulých dvoch týždňov na minimum, u Viktora takmer na nulu. Skutočne to nie je obvyklé, no teraz je už jasné, že na odmlku mali skutočne dobrý dôvod.

Adela a Viktor Vinczeovci patria medzi najpopulárnejšie manželské páry nášho šoubiznisu, no zároveň aj medzi najjedinečnejšie. No nie to, že je Viktor o desať rokov mladší, ani to, že Adela je najväčšia moderátorská hviezda zrejme v celom priestore Slovenska aj Česka dokopy, z nich robí výnimočný párik. Je to skôr ich prístup k životu a partnerstvu, čím sa od ostatných celebritných párov líšia.

Nielen Viktorova posadnutosť ekologickým prístupom k životu je už legendárna. Tento mladý muž je už 23 rokov súčasťou istého detského letného tábora. Už väčšiu polovicu z toho ale nie ako účastník, ale ako vedúci. A pred piatimi rokmi do toho "namočil" aj Adelu.

Viktor zmenil Adele život v mnohých ohľadoch:

​Aktuálne sa po takmer dvoch týždňoch vrátili z detského tábora a zdá sa, že je to tvrdý stret s realitou. "Celý deň ležíme. Po dvoch týždňoch sme sa vrátili z detského tábora v úlohe vedúcich a teraz sa snažíme pochopiť realitu. Nevieme si zvyknúť na to, že máme signál a držíme telefóny v ruke. Chýbajú nám naše decká. Každý sme mali svoju dielňu plnú tých najzlatších a najosobitejších ľudí," vyznala sa Adela, ktorá zjavne preciťuje zmenu citlivejšie, ako jej manžel. Priznala, že zo všetkých dovolenkových možností si práve v tábore "oddýchne jej hlava najviac". "Aj to instagramovanie sa mi odnechcelo. Asi to chce iba čas a spadnem do tejto'pasce' späť. Zas bude všetko 'normálne'," povzdychla si Adela, ktorej aktivita na Instagrame bola znateľne nižšia.

No takmer nulová bola u Viktora. "V tomto svete vládne len neobmedzená hra. Medzi najstaršími deckami a najmladšími, medzi vedúcimi, medzi všetkými navzájom. Žiadne diáre, žiadne správy, žiadne instagramy. Vrátili by sme sa okamžite, zostali hoc aj celý rok," vyznal sa aj on z "vykoľajenia z reality". Podľa komentárov u oboch, aj na profile tábora, boli deti nadšené a po týchto správach azda každý želá manželom Vinczeovým ešte viac, aby sa im splnil sen o dieťati, či už vlastnom, alebo adoptovanom, na čom tiež už dlhšiu dobu pracujú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie