Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Po boji s rakovinou a amputácii prsníkov sa Michaela Kuklová hrdo ukázala v bikinách!
Zdielať na

Po boji s rakovinou a amputácii prsníkov sa Michaela Kuklová hrdo ukázala v bikinách!

Zdroj: Instagram/MK

Azda každá žena je citlivá na svoje prednosti, pričom k tým najchúlostivejším partiám patria nepochybne ženské prsia. Azda nielen preto, že sú považované za symbol ženstva a materstva, ale aj pre ich estetický význam. Žiaľ, mnohé ženy postihol smutný osud, keď im lekári kvôli ochrane zdravia museli odstrániť prsníky napadnuté zákernou rakovinou. Aj krásna česká herečka Michaela Kuklová musela podstúpiť náročný zákrok, avšak vďaka medicínskemu pokroku sa dnes už nemusí trápiť so zjazveným hrudníkom pripomínajúcim bolestivú skúsenosť.

Nestarnúca česká herečka Michaela Kuklová (53) sa môže konečne popýšiť novými prsiami, ktoré jej ešte v júni vymodeloval plastický chirurg Andrej Soukop. Po odporúčanom čase na usadenie implantátov a zahojenie rán sa herečka s hrdosťou predviedla na pláži v bikinách. Okrem pekných pŕs si nemožno nevšimnúť, že má Michaela aj perfektne vypracovanú postavičku. Pravidelne cvičí, čo sa na pevnosti jej tela viditeľne prejavilo. K tomu ju priviedol jej bývalý snúbenec, za čo mu je iste vďačná, hoci sa rozhodla vzťah nečakane ukončiť a s novými prsiami začala nový život. 

Po chirurgickom odstránení prsníkov z dôvodu rakoviny, ktoré Michaela Kuklová podstúpila ešte v roku 2020, musela nosiť obľúbená herečka špeciálne vypchaté podprsenky. Nejakú dobu bolo totiž nutné počkať, aby sa po operácii v tele všetko ustálilo a a vrátilo do normálu. Spolu s plastickým chirurgom však hneď začali debatovať o ďalšom postupe v súvislosti so silikonovými  implantátmi, ktoré nahradia jej prirodzené prsia. Výber veľkosti a tvaru  nechala na lekára. Na jeho správne rozhodnutie sa absolútne spoliehala. "On musí odhadnúť telo. Ja neviem, akú veľkosť znesiem a čo je pre mňa ideálne,“ povedala ešte v januári v Showtime v tomto smere nerozhodná  herečka.

Michaela Kuklová je známa nielen ako krásna princezná z rozprávok, ale aj svojím anjelským hlasom:

Treba uznať, že sa plastický chirurg rozhodol správne. Aj keď silikonové prsníky nedosahujú pôvodnú veľkosť jej prirodzených pŕs, k jej drobnému útlemu telu sa veľmi hodia. Sám viedol aj náročnú operáciu."Mala som pod kožou väzivové jazvy. Tie musel pán doktor najskôr odstrániť, aby mi mohol dať implantáty. Dokázal mi potom urobiť nádherne hladké prsia. Je to frajer," zverila sa Michaela aj s komplikáciami, ktoré sprevádzali operáciu. Aj preto sa časovo pretiahla. Lekár sa nedal odradiť a ako sľúbil, tak aj splnil jeho prísľub krásnych prsníkov bez nepekných hrbolov. Michaela napriek neľahkému osudu vyzerá skutočne až šokujúco mlado a príťažlivo, a je vysoko pravdepodobné, že v živote nájde ešte svoje šťastie a lásku. Zatiaľ jej robí spoločnosť jej dvanásťročný syn. "Musíme zažiť straty, aby sme mali radosť z vecí, ktoré vnímame ako samozrejmé. Mojim cieľom je nerobiť si zbytočne starosti, nevyčítať si drobné prehrešky, všetko robiť z láskou a radosťou," vyznala sa v popise pod jej fotografiou v bikinách na Instagrame.  

 Michaela vyzerá na svoj vek skutočne sviežo a mlado, na príťažlivosti jej pridali aj "nové" prsia, ktoré sú na nerozoznanie od jej pôvodných, prirodzených pŕs, ktoré jej vzala zákerná rakovina:

Leto si herečka teraz užíva naplno a regeneruje tak svoju myseľ aj telo. Náladu jej vedia zdvihnúť aj celkom bežné veci. Ešte pred plastickou operáciou prsníkov sa vyznala v rozhovore pre portál Život v Česku z jej priorít, ktoré si na základe životný skúsenosti jasne utriedila. "Uvedomenie si všetkých životných darov. Mám krásny bohatý život, čo má zmysel. Tiež pokoj v duši, vôňu jedla, šťastní ľudia okolo mňa. Pocit bezpečia a lásky," spomenula jednoduché dôvody na šťastie a radosť. Osud jej okrem krásy nadelil aj citlivú a vnímavú dušu. Žiaľ, neušetril ju ani sklamaní a strachu o život a zdravie. Jej optimizmus a pevná voľa ale všetko zatiaľ zdolali a stala sa tak vzorom aj pre ostatné ženy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie