Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Lockdown jej zmenil život! Finalistka Miss Slovensko s číslom 10, Soňa Vysocká, naplno rozvinula svoj talent!
Zdielať na

Lockdown jej zmenil život! Finalistka Miss Slovensko s číslom 10, Soňa Vysocká, naplno rozvinula svoj talent!

Poslednú trojku tohtoročných kandidátok na kráľovnú krásy otvára Soňa Vysocká, súťažiaca v Miss Slovensko s číslom 10. Už túto sobotu sa dozvie, či sa porote zapáčila najviac práve ona.

Soňa Vysoká má 19 rokov a pochádza z malej dedinky pri Košiciach s názvom Mokrance. Prežila radostné detstvo, ako sama tvrdí, po boku s o 4 roky mladším bratom Martinom. Maturovala na bilingválnej strednej škole zameranej na ekonomiku.

Pandémia a najmä s ňou spojený lockdown priniesol Soni do života nový rozmer - naplno rozvinula výtvarné nadanie. "Venujem sa umeniu, maľujem obrazy na zakázky. Venujem sa tomu od koronovej pauzy a oslovujú ma majitelia podnikov z Košíc, vystavujem obrazy a začínam sa venovať aj digitálnej umeleckej tvorbe," pochválila sa nádejná miss.

Pozrite sa, čo čaká divákov aj finalistky v sobotu:

​Nejde ale o žiadny znenazdajky objavený talent, Soňa maľuje od malička, akurát na to nikdy nemala trpezlivosť a vždy sa nechala zlákať inými aktivitami. "Radšej som tancovala, od malička som sa venovala gymnastike, navštevovala som aj tanečný klub," prezradila Vysocká a pochválila sa, že s klubom obsadili na Majstrovstvách Slovenska popredné priečky, pričom ona vždy preferovala moderný tanec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Soňa Vysocká (@sonavysocka)

Aktuálne sa chystá na vysokú školu do Bratislavy, celkom neprekvapivo si vybrala maľbu a dizajn. Po boku krásnej Soni ale krásneho muža nevidno, jej láska patrí dočista jej dvom psíkom - vlčiakovi a kokršpanielovi. Možno sa v hlavnom meste situácia zmení, nehovoriac o tom, aké divy dokáže korunka krásy, ktorá v sobotu možno pristane na hlave práve finalistke s číslom 10.

Súvisiace články

Najčítanejšie