Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Finalistka Miss Slovensko s číslom 11, Lucia Nováková, to so štetcom skutočne vie!
Zdielať na

Finalistka Miss Slovensko s číslom 11, Lucia Nováková, to so štetcom skutočne vie!

Už v sobotu spoznajú diváci televízie JOJ v priamom prenose šou venovanej ženskej kráse tohtoročnú kráľovnú. Pochopiteľne, kráľovnú krásy v sútaži Miss Slovensko 2021, kde o nej bude v porote rozhodovať napríklad aj Dominika CIbulková, Lukáš Kimlička či Petra Ficová.

Číslo 11 patrí v tohtoročnom finále súťaže Miss Slovensko 20-ročnej Lucii Novákovej, ktorá sa síce narodila v Krompachoch, no žije v novozámockom okrese v obci Michal nad Žitavou.

Ešte ako maličká si vyskúšala, aké je to žiť za hranicami domoviny. "Prišla som do Írska s rodičmi aj s malým bratom Patrikom, presťahovali sme sa tam najmä kvôli práci a boli sme tam 4,5 roka," prezradila Lucia niečo zo svojej minulosti.

Už je známa tohtoročná Miss Press:

​Lucia priznala, že návrat na Slovensko bol ťažký, ale vďaka dobrým učiteľom učiteľom zvládnuteľný. No dal jasný smer jej budúcnosti. "Študujem anglický jazyk a kultúru na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre," objasnila Lucia Nováková, no zároveň dodala, že jej sen je predsa len trošku iný. "Chcela by som maľovať, hoci viem, že je to niečo úplne iné, ako čo študujem, ale aj tá angličtina je potrebná, keďže chcem vyraziť do sveta a chcem, aby ma poznali aj v zahraničí," netají veľké ambície mladá umelkyňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Nováková (@lucianovakovaa)

Maľbu si zdokonaľovala na ZUŠ a dokáže namaľovať hocičo, ho najradšej má abstraktné maľby. "Ale viem namaľovať hocičo, aj portrét alebo krajinu, ale tie detailnejšie veci mi trvajú dlhšie, keďže som strašný detailsta a musím mať všetko perfetkné," prezradila na seba finalistka s číslom 11. Azda jej všetko perfektny vyjde aj v sobotu, počas finálového večera súťaže Miss Slovensko 2021.

Súvisiace články

Najčítanejšie