Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO neznie dobre! Z Bagárovej slov cítiť opäť partnerskú krízu!
Zdielať na

TOTO neznie dobre! Z Bagárovej slov cítiť opäť partnerskú krízu!

Archívna reportáž

Populárna česká speváčka Monika Bagárová (27) sa poslednú dobu snáď preslávila viac vzťahom so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (32) ako svojimi pesničkami. Pomaly všetci jej priaznivci majú potrebu nejakým spôsobom riešiť, čo je pre ňu dobré a čo nie. Je ale pravda, že si to zapríčinila sčasti aj sama svojím zdieľaním skoro všetkého, čo sa dialo u nej doma v súkromí. Machovi to podľa všetkého veľmi nevyhovovalo, možno aj to prispelo k nedorozumeniam, ktoré vyústili do rozchodu vlani v decembri.

Mach totiž veľmi fotky zo súkromia na sociálnych sieťach nezdieľa. "Som športovec, a tak neviem, prečo by som mal na svoj Instagram dávať svoje súkromie. My sme s Monikou spokojní a o život iných sa nezaujímame. O súkromie sa nechcem deliť," napísal vlani zápasník. ​Uvedomuje si zrejme, aké krehké sú vzťahy na diaľku, akým je aj ten jeho s Monikou. Kvôli zápasom musí neustále cestovať a dôvodom pre ich rozluku sú aj jeho povinnosti v Uzbekistane, kde si buduje kariéru v jeho vlastnej organizácii MMA. Kým tam je veľmi populárny, najmä medzi mladými, v Česku ho uráža neochota udeliť mu trvalý pobyt a štyrikrát do roka musí žiadať o víza napriek tomu, že tam má dieťa a ženu. Neistota iste nerobí pohodu ani v jeho vzťahu s Monikou, s ktoru sa ešte ani nezasnúbil. O manželstve podľa jeho slov ani neuvažuje: "My máme krásný vzťah aj bez papierov".  Ktovie, ako to vníma Monika.

Obaja zhodne tvrdili, že problémov medzi nimi bolo pred ich krátkym rozchodom viac. No silno ich spája dcérka Rumia, ktorá nedávno oslávila dva rôčky. Mach na ne nezabudol a vyznal sa z lásky k nej na Istagrame: "Dnes má moja dcéra druhé narodeniny. Som nesmierne vďačný pánu Bohu za takýto zázrak, láske môjho života. Už len podľa jej vzhľadu som si uvedomil, ako veľmi môžete milovať. Teraz mám vo svojom živote jasný cieľ: urobiť všetko pre to, aby bola moja princezná šťastná a pyšná na mňa. Všetko najlepšie k narodeninám, moje malé šťastie." A podobne sa vyjadruje aj Monika. "Ruminka je zmyslom nášho života. Obaja pre ňu dýchame a vždy urobíme všetko pre to, aby bola šťastná a nič jej nechýbalo. Nemyslím materiálne," zverila sa svojho času Bagárová na Instagrame. Obe s dcérkou sú teraz opäť bez Macha. Ten je v Uzbekistane a vraj plánuje, že jeho dievčatá tam za ním konečne prídu.

Pre Moniku je dcérka Rumia všetkým, naspievala jej aj dojemnú pieseň Vysněná, pozrite si k nemu videoklip:

No zdá sa, akoby vzťahy medzi partnermi opäť ochladli. Monika sa teraz o Machovi  veľmi nezmieňuje, čo vyvoláva otázky u jej sledovateľov. Sondujú, čo sa deje. "Máte v pláne ďalšie bábo?" na rovinu sa opýtal jeden z nich. Monika mu odpovedala, že teraz určite nie."Ale raz ešte jedno chcem," dodala odpoveďou v jednotnom čísle, čo vyznieva zvláštne, keďže pokojne mohla povedať, že "jedno chceme", ak by zahrnula aj Muradova. "Čo ťa robí šťastnou okrem Ruminky a hudby?" prišla ďalšia otázka akoby s očakávaním, že spomenie Macha. "Nič nie je silnejšie ako ona. Je môj motor. Moja motivácia. Môj úsmev, môj život, a k tomu patrí aj moja rodina. Sme šťastní, úplne nám zmenila život. Nič ma nerobí šťastnejšou ako ona," obrátila opäť pozornosť na dcérku a pridala k nej aj rodinu, no myslela ňou zrejme hlavne svojich rodičov. O Muradovi a plánoch s ním sa nezmienila v tomto ani inom smere. Ktovie, čo sa medzi nimi deje, dnáď je všetko predsa len v poriadku. 

Monika a jej dcérka trávi najviac času a spoločné dovolenky najmä s jej rodinou, s ktorou plánuje bývať aj v novom dome:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie