Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mohla TOTO spraviť fanúšikom? Speváčka meškala na koncert a po štyroch pesničkách zrazu ODIŠLA!
Zdielať na

Mohla TOTO spraviť fanúšikom? Speváčka meškala na koncert a po štyroch pesničkách zrazu ODIŠLA!

Zdroj: Instagram/AB

Na nedávnom vystúpení v Miami mala byť americká raperka Azealia Banks (31) hlavnou hviezdou, no všetko sa to zvrtlo, keď sa sa dostavila na pódium s dvojhodinovým meškaním a v mizernej nálade. Diváci z toho boli riadne frustrovaní a atmosféra priam vrela, keď prišla na pódium hore bez a začala spievať. No radosť priaznivcov raperky dlho netrvala.

​Po zarapovaní niekoľkých piesní náhle Azealia svoje vystúpenie prerušila, odhodila mikrofón a z pódia odišla. Medzitým si ale ale stihla zanadávať na promotérov a vyjadrila aj svoje celkové znechutenie. "Fakt nie som šťastná, že tu som. Snažím sa, ale je to ťažké. Fakt tu ku*va vôbec nechcem byť,“ odkázala divákom pred ukončením jej vystúpenia.                 

Banks ešte niečo zamrmlala, než jej odpojili mikrofón, ktorý potom odhodila a pred odchodom z pódia ukázala publiku prostredné prsty. Spočiatku sa zdalo sa, že publikum s ňou počas celej reči sympatizovalo, ale bučanie a pískanie po tomto jej poslednom výstupe zmohutnelo.

Nielenže meškala dve hodiny, prišla polonahá, ale zjavne aj pod vplyvom čohosi:

Po svojom vystúpení Azealia na svojej stránke na Twitteri v sérii tweetov vysvetlila, prečo náhle ukončila svoje vystúpenie. Raperka obvinila promotérov a organizátorov festivalu z nedostatku profesionality. "Pôvodne som bola objednaná na set o 22.00, ktorý promotér presunul na 1.00, čím absolútne znepríjemnil život každému členovi môjho tímu," tvrdila. Taktiež ju vraj rozčúlilo, že organizátori použili suchý ľad, na ktorý je extrémne alergická. Točila sa jej preto hlava a ledva stála. Tiež tam nebola licencovaná ochranka a vybavenie prastaré. Organizátorov Wynnwood Pride obvinila, že podujatie robili s cieľom získať peniaze.

Azaelia je známa sexi oblečkami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SEA QUEEN ??‍♀️ (@azealiabanks)

"Absolútna ukážka toho, ako sa hispánski občania na južnej Floride úboho pokúšajú o sebecké získanie peňazí využívaním mladých homosexuálnych chlapcov bez dokladov na nočnú zábavu, alebo vlastných dospelých členov rodiny na fyzickú prácu," poukázala na trpkú skutočnosť z jej pohľadu. "Často im platia hlboko pod floridskou minimálnou mzdou, ktorá je hlboko pod národným priemerom," obvinila hispánske obyvateľstvo z nekalých praktík s tým, že tak vytvárajú "skupinovú mentalitu typu štokholmského syndrómu - klamlivého kultu založeného na strachu, falošnej nádeji." Banks je známa svojimi kontroverznými výrokmi na Twitteri, preto ju niektorí prirovnávajú ku Kanye Westovi, ktorým je úplne otvorene posadnutá. V roku 2020 ju na Twitteri zablokovali, kam ju opäť pripojili až nedávno.

(SITA)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie