Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prečo prišiel len na otočku?! Nedvěd bol za Darou a vzápätí zmizol späť do Talianska!
Zdielať na

Prečo prišiel len na otočku?! Nedvěd bol za Darou a vzápätí zmizol späť do Talianska!

Archívna reportáž

Aj keď si Dara Rolins (49) užíva dostatok dovoleniek počas celého roku, leto je predsa len špecifické. Jej jedinú dcéru Lauru (14) čakajú dva mesiace prázdnin a chce si to s ňou užiť aj ona. Na rozdiel od minulých rokov ale musí prihliadať aj na svoju novú lásku, futbalistu Pavla Nedvěda (49).

Rozhodne sa všetci traja chystajú spolu k moru. "Určite vyrazíme na neutrálnu pôdu. Tým, že má Laura letné prázdniny a škola zavelí voľno, musíme to využiť," prezradila svoje plány. Už niekoľko mesiacov pendluje medzi Prahou a Turínom, kde býva jej milý. "Práve dnes prišiel Pavel za nami. My mám v pláne sa o pár dní presunúť za ním," zverila sa denníku Super.cz. Hoci by sa mohlo zdať, že je zvláštne, ak prišiel legendárny futbalista len na otočku a muselo ísť o niečo vážne, nie je to tak. Jedine, že by sa za vážny dôvod dala považovať láska. 

Tak ako Nedvěd príde hneď, ako môže, rovnako aj Dara pravidelne lieta do Turína a často berie so sebou aj Lauru, ktorá si s jej priateľom rozumie. "Tým, že mám priateľa, ktorý žije v Taliansku, tak musíme byť vždy pripravení na momentálne presuny," konštatuje s tým, že si preto ani poriadne nevybaľuje kufre. Je ale so svojím kočovným spôsobom života spokojná.  "Žena by mala byť nonstop v pohybe. Neustále robiť niečo pre seba a svojich blízkych. Keď je človek vnútorne šťastný, tak robí šťastnými aj ľudí okolo seba," hovorí zaľúbená speváčka.

Vypočujte si energickú zamilovanú pieseň Celý svet je náš od Dary Rolins:

Dara sa nezabúda o svoje pocity podeliť aj na Instagrame, kde má veľkú skupinu sledovateľov. Zdieľa s nimi aj svoje romantické nálady a príbehy. "Nedeľná nálada, slnko už zapadá a moju hlavu práve celkom slušný námet na film pre dospelých napadá," prišiel jej vhod úryvok z jednej z jej pesničiek. Pokračuje rýmovačkou: "Znamená to, že spolu zlato odletíme chvíľku na to, čo letenky objednám, ja sama netuším zatiaľ kam... Realita je dnes iná: práve odletel sám, do Turína". Evidentne bolo aspoň pár hodín s Pavlom pre Daru dostatočne inšpiratívnych a romantických, keď jej hneď napadali verše.

Z Dary spokojnosť a zamilovanosť doslova srší. Kvôli láske neváha pravidelne pendlovať medzi dvoma krajinami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Jej srdcovke je teraz, pochopiteľne, Taliansko, ktoré miluje ako úžasnú krajinu, ale navyše si tam užíva väčšie súkromie ako v Česku či na Slovensku. Pavel Nedvěd je tam zas pre zmenu veľmi populárny. "Ale mňa tam nikto nepozná, takže je to aspoň poloinkognito. Dá sa tam aspoň čiastočne skryť a užiť si intimitu a byť tam jednoducho pre seba, bez tých pohľadov," vidí Dara bonus jej pobytu v cudzej krajine s Nedvědom. Nechcela by sa tam však presťahovať natrvalo. Iste nechce prerušiť svoju úspešnú kariéru doma. Ale aj to vraj spolu s Pavlom prehodnocovali. "Premýšľame o tom tiež, ale úplné presťahovanie by znamenalo, že sa sem už nevrátim. To ale nehrozí, mám dieťa. Laura chodí do českej školy a ja milujem Prahu, takže skôr to bude tak, že budeme jednou nohou v Taliansku a jednou nohou v Prahe," konštatovala speváčka, ktorej ale zjavne neprekáža pendlovať hore-dole. A často si užívajú aj spoločnú dovolenku, ako prednedávnom na Maldivách.

Súvisiace články

Najčítanejšie