Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Amber Heard prelomila mlčanie! Na porotu sa nehnevá, pre verejnosť má TENTO odkaz!
Zdielať na

Amber Heard prelomila mlčanie! Na porotu sa nehnevá, pre verejnosť má TENTO odkaz!

Archívna reportáž

Amber Heard dva týždne od rozhodnutia poroty v jej neprospech prerušila mlčanie o súdnom procese proti bývalému manželovi Johnnymu Deppovi. Vyhlásila, že "nespravodlivý" verdikt bol výsledkom zaujatého "zastúpenia v sociálnych médiách", a obvinila herca, že sa snažil ovplyvniť porotu tým, že proti nej postavil "platených zamestnancov a náhodných svedkov".

​Tridsaťšesťročná herečka sa o verdikte súdu vyjadrila v trojdielnom rozhovore pre reláciu Today, ktorý vopred nahrali minulý týždeň a začal sa vysielať v pondelok ráno. Heard sa ozvala proti "nenávisti a odporu", ktorým čelila počas celého procesu a po verdikte poroty, a zároveň sa ohradila proti "nespravodlivému" rozhodnutiu voči nej. Zároveň zvýraznila aj obvinenia svojho právnika z minulého týždňa, že porota bola ovplyvnená sociálnymi médiami, a zároveň naznačila, že ich presvedčilo Deppovo "vynikajúce herectvo".

"Dokonca aj niekto, kto je presvedčený, že si zaslúžim všetku tú nenávisť a odpor, aj keď si myslíte, že klamem, stále by ste sa mi nemohli pozrieť priamo do očí a povedať, že si myslíte, že na sociálnych sieťach došlo k spravodlivému zachádzaniu. Nemôžete mi povedať, že si myslíte, že to bolo spravodlivé," tvrdila rozhorčená herečka v rozhovore.

Herečka verdikt nepochybne tak trochu čakala, status vydala pár minút po jeho vyhlásení:

​No zároveň dodala, že chápe, že porota aj verejnosť podľahla čaru Johnnyho Deppa. "Neobviňujem ich, nevyčítam im to, vlastne ich chápem, je to obľúbená postava a ľudia majú pocit, že ho poznajú. Je to fantastický herec," skonštatovala jeho porazená exmanželka. Napriek tomu, že trvá na tom, že sociálne médiá zohrali kľúčovú úlohu pri výsledku súdneho procesu, tvrdí, že si neberie žiadne negatívne názory verejnosti na ňu osobne, a zdôraznila, že jej na tom nezáleží. "Je mi jedno, čo si o mne kto myslí, alebo aké súdy chcete vynášať o tom, čo sa stalo v súkromí môjho vlastného domu, v mojom manželstve, za zatvorenými dverami. Nepredpokladám, že priemerný človek by mal tieto veci vedieť, takže si to neberiem osobne," odkázala hejterom v rozhovore.

​Už vzápätí po vyhlásení rozsudku sa právny tím Amber Heard vyjadril, že sa plánujú odvolať a tiež povedali, že speváčka jednoducho nemá požadovaných 8,35 miliónov dolárov. No na to, aby bolo odvolaniu vyhovené, by Heard pravdepodobne musela preukázať, že v súdnom konaní, alebo v interpretácii zákona predsedajúcim sudcom došlo k chybám. Herečka označila rozsudok za "neúspech pre ostatné ženy". Jej právnička tiež zopakovala názor svojej klientky a dodala, že ide o výraznú prekážku pre ženy. "Je to strašná správa. Je to komplikácia, významná komplikácia, pretože presne to znamená. Pokiaľ nevytiahnete svoj telefón a nenahráte svojho manžela alebo svojho partnera, ako vás bije, v skutočnosti vám nikto neuverí," povedala Elaine Charlson Bredhoft o rozsudku. Bližšie správy o odvolaní zatiaľ známe nie sú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie