Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nečakaný zvrat v prípade Depp verzus Heard! Spraví Johnny TOTO zásadné rozhodnutie?!
Zdielať na

Nečakaný zvrat v prípade Depp verzus Heard! Spraví Johnny TOTO zásadné rozhodnutie?!

Archívna reportáž

Po šesťtýždňovom verejnom prepieraní špiny medzi hviezdnymi exmanželmi Johnnym Deppom a Amber Heard sa 1. júna konečne rozhodlo. Verdikt rozhodne nepotešil blond herečku, ktorá to dala aj jasne najavo a hovorila o hlbokom sklamaní. No proces a jeho výsledok nepoškodili jej povesť, ale poriadne zasiahla aj jej konto. A to napriek tomu, že namiesto požadovaných 50 miliónov napokon mala Johnnymu reálne vyplatiť len osem. Jej právnička sa ale vzápútí vyjadrila, že Amber na to nemá.

​Ak bola počas procesu na strane Johnnyho drvivá väčšina verejnosti, po tom, čo v stredu naznačili jeho právnici hercov veľkorysý zámer, si zrejme získa už úplne všetkých. Právnický tím Johnnyho Deppa vystúpil v relácii Good Morning America a moderátor sa spýtal, či sa herec vzdá odškodného vo výške 8,35 milióna dolárov, ak Heard stiahne svoje odvolanie, píše denník Independent

Advokát Ben Chew povedal, že "v tomto prípade nikdy nešlo o peniaze pre pána Deppa", ale že nemôže prezradiť viac kvôli advokátskemu tajomstvu. Otázka moderátora padla po tom, čo krátko po zverejnení rozsudku právnici herečky uviedli, že sa proti rozsudku odvolajú a že Amber nemá prostriedky na zaplatenie rozsudku.

Bolo to dlhé, škaredé a bolestivé:

​Hoci sa Deppov advokát nevyjadril jasne, ľudia začali okamžite šalieť z predstavy, že by sa Depp zachoval takto veľkoryso. Niektorí ale v diskusiách naznačili, že by to nemal robiť, aby bolo spravodlivosti učinené zadosť. Zatiaľ je ale predčasné niečo definitívne konštatovať, advokát Ben Chew povedal, že nemôže hovoriť o súkromných rozhovoroch s Deppom, ale poznamenal, že herec vypovedal, a rovnako aj právnici vo svojich záverečných vyhláseniach uviedli, že "pánovi Deppovi nikdy nešlo o peniaze, no musíme byť opatrní v tom, čo hovoríme, ale išlo o povesť pána Deppa, o to mu išlo".

Johnny zverejnil poďakovanie fanúšikom, za 24 hodín malo 6 miliónov lajkov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

Právnici uviedli, že Johnny bol "na vrchole blaha", keď mu oznámili rozsudok. "Bolo to, akoby mu z pliec spadla celá ťarcha sveta, a mám pocit, že konečne po šiestich rokoch dostal svoj život späť," povedal Ben Chew. Deppovi bolo priznané odškodné v celkovej výške 10,35 milióna dolárov, pretože zákon štátu Virgínia obmedzuje trestné odškodnenie na 350 000 dolárov, hoci pôvodne žiadali v tejto veci o 5 miliónov. Heard bolo priznané odškodné vo výške 2 miliónov dolárov, a to kvôli komentárom, ktoré vyslovili počas procesu Deppovi právnici.

Súvisiace články

Najčítanejšie