Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bagárová prekvapila! S hrdosťou hlási, že stále DOJČÍ dvojročnú Ruminku!
Zdielať na

Bagárová prekvapila! S hrdosťou hlási, že stále DOJČÍ dvojročnú Ruminku!

Archívna reportáž

Medzi najväčšie hodnoty v živote zaraďuje speváčka Monika Bagárová (27) tak, ako sa dalo aj čakať, rodinu. Pravidelne o tom presviedča svojich sledovateľov na Instagrame. "Ja žijem svoj sen a každý deň som vďačná Pánu Bohu a svojim rodičom," hovorí vďačne Monika. "Ku šťastiu mi stačí málo, ale predsa je to tak veľa. Zdravá rodina, láska, úsmev a radosť mojich najblížších," celkom jasne pomenovala, čo si naozaj najviac cení. Na prvom mieste je ale jasne jej dcérka Rumia (2). Dôkazom je aj jej priznanie, že ju ešte stále dojčí, čo je skutočne obdivuhodné.

​​Do istej miery to musí byť pre speváčku aj obeť, predsa len nemá úplnú slobodu pri výbere liekov, ani pri konzumácii alkoholu. Nehovoriac o tom, že od dcérky nemôže odísť hoci aj len na jednu noc. Našťastie to oddanú mamu veľmi netrápi. Na večierky až tak veľmi nechodí a prezradila, že alkohol nepije štyri roky a vôbec jej nechýba. "Nikdy som nebola veľmi na alkohol, občas som si rada dala dobré víno, k tomu hrozno a syry, to bolo fajn. Možno by ani nevadilo, keby som si pol pohára dala doma, to by malá možno ani nespoznala," hovorí a ak by bola reč o pive či víne, má aj pravdu. Nechce zatia ani držať diétu, hoci jej vraj ešte chýba do pôvodnej váhy pár kíl. Priznáva, že cvičenie nepatrí medzi jej záľuby a ani nikdy nepatrilo. Ešte sa k nemu od pôrodu vôbec nedostala. Našťastie má geneticky danú štíhlu postavu a tie údajné kilá navyše na nej vôbec nevidno.

"Po pôrode mi ešte chýba zhodiť tri kilá, aby som sa dostala na váhu, ktorú som mala predtým. Ale som príjemne prekvapená, ako to moje telo zvládlo. Myslím, že je to dosť dojčením a celkovým tempom, pretože určite nesedím doma na zadku," zverila sa Blesku. To, že stále dojčí, bolo nemalým prekvapením, lebo to nie je veľmi obvyklé, hoci podľa mnohých moderných výskumov je dojčenie pre deti aj v takomto veku stále veľmi prospešné. "Dojčím a nehanbím sa za to, kiež by to tak vydržalo viac mamičiek. Hovoria mi síce 'opičia mama,' ale  tiež viem, že niektoré mamy nemajú také šťastie. Mne sa pošťastilo a užívam si to," vysvetľovala hrdá mamička.

Monika naspievala pre svoju milovanú dcérku Rumiu knjej druhým narodeninám dojímavú pieseň s názvom Vysněná: 

Dcérke sa snaží byť spolu s rodičmi plne k dispozícii. K ničomu ju veľmi nenúti, ba dopraje jej zábavu až dlho do večera. Spať chodí až okolo polnoci, čo si aj Monika uvedomuje, že je neskoro. "Na druhej strane, my potom nie sme ranné vtáčatá, vstávame až okolo 10-tej," dodáva na vysvetlenie, že dcérka netrpí nedostatkom spánku. Veľkú radosť je prináša, že si Rumia rada spieva. "Môj dedko sa jej ujal a začal ju učiť, takže normálne spieva všetky české pesničky, tancuje a spieva Ľadové kráľovstvo. Ale robí aj drepy a kliky s dedkom, takže uvidíme, ako to dopadne," smeje sa Monika. Teraz, počas horúčav, vraj jej temperamentný potomok vymýšľa a odmieta sa obliekať. Inak sa Rumia ale rada parádi v šatách, ktorých má neúrekom. Mama jej naozaj dopraje všetko, čo  vidí na jej očkách.    

Malá Rumia je vskutku rozkošné dieťatko a šťastné dieťatko, azda aj preto, že ju mama zahŕňa množstvom lásky a nehy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie