Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šesť rokov zasnúbená, teraz to konečne prišlo! Zo speváčky je najšťastnejšia nevesta pod slnkom!
Zdielať na

Šesť rokov zasnúbená, teraz to konečne prišlo! Zo speváčky je najšťastnejšia nevesta pod slnkom!

Zdroj: Instagram/PL

Po dvanástich rokoch od zoznámenia si sympatický pár, ktorý tvorí speváčka Pixie Lot (31) a model Oliver Cheshire (34), konečne povedal spoločné áno. Tak, ako je zvykom, aj oni predtým absolvovali zásnuby, keď speváčku požiadal partner o ruku ešte v roku 2016 na schodoch Katedrály svätého Pavla v Londýne. Cirkevný sobášny obrad prebehol uplynulý víkend za účasti veľkého počtu hostí v Katedrále v Ely. Potom už nasledovala svadobná zábava a hodovanie. Hostí bolo neúrekom.

​O chystanej svadbe informovala speváčka hitu Mama Do verejnosť už v marci. Vysvetľovala aj, prečo svadbu tak dlho odkladali."Nechcela som do toho ísť so všetkými obmedzeniami, keď sme nemohli pozvať, koho sme chceli. Chcela som počkať, aby sme mohli usporiadať veľkú svadbu a veľkú párty," citovali Pixie v Daily Mail. To sa jej podarilo na sto percent. Iba družičiek mala až osemnásť, všetky oblečené v rovnakých zelenkavých šatách bez rukávoch. Ona sama mala krásne, priliehavé svadobné šaty slonovinovej farby s priehľadnou najvrchnejšou časťou a rukávmi s našitými perlami. Vyzerala fantasticky.

Keď mladomanželia vyšli z katedrály von, žiarili šťastím a nevesta dodržala tradíciu a hodila kyticu medzi vydajachtivé mladé ženy.  Keď potom Pixie pózovala s pohárom šampanského pri večeri s priateľmi, všetci tvrdili, že je "najkrajšia nevesta v celej krajine". Na hlave mala zlatú tiáru, v ktorej všetkých oslňovala. 

Vypočujte si jeden z najznámejších hitov sympatickej Pixie Lott s názvom Mama Do:

Mladomanželia plánujú veľkú rodinu. Aspoň tak to tvrdila speváčka koncom minulého roka. "Som veľmi rodinne založené dievča, naozaj veľmi. Rodina je pre mňa všetkým, takže by som rada mala vlastnú rodinu. Keď príde ten správny čas, rada by som to urobila. Je to úžasná vec," tvrdila s nadšením. Deň pred sobášom mala poslednú párty s dievčatami ako slečna Lott. Z bujarého večera zdieľala veľa fotiek v jej instastories. Vyzerala veľmi elegantne v bielom tope a nohaviciach, no to bola len predzvesť toho, aká krásna nevesta z nej bude. Vo svadobný deň novomanželom pršalo. Hovorí sa, že z oblohy padá šťastie, a tak treba veriť, že to v ich prípade bude pravda, keď už toľko čakali na ten veľký deň.

Pixie a Oliver sú skutočne oku lahodiaci pár: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pixie Lott (@pixielott)

Súvisiace články

Najčítanejšie