Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kráľovná? Zabudnite! Najväčšou hviezdou osláv sa stal Louis (4) a jeho drzý výstup!
Zdielať na

Kráľovná? Zabudnite! Najväčšou hviezdou osláv sa stal Louis (4) a jeho drzý výstup!

Archívna reportáž

Aj keď hlavnou hviezdou štvordňových osláv v Británii bola jubilujúca kráľovná Alžbeta II., najväčšiu pozornosť na seba pútal jej pravnuk princ Louis. Malé štvorročné princiatko sa ukázalo ako veľký výtržník, ktorý veľmi nedbá na vzorné správanie. Kedysi by bolo iste nepredstaviteľné, aby deti z kráľovskej rodiny na verejnosti vystrájali ako on, keď nemal problém vykrikovať, vyplazovať jazyk, ukazovať dlhý nos a dokonca aj capnúť mamu Kate po ústach, keď ju chcel "umlčať". Doba je však uvoľnenejšia a deti môžu byť deťmi bez následkov. Louis si za svoje správanie, naopak, vyslúžil veľké sympatie širokej verejnosti. Uvedomujú si to aj jeho rodičia.

Tí to v pondelok po oslavách okomentovali na sociálnej sieti ironicky jednou vetou: "Všetci sme sa neuveriteľne bavili, najmä Louis..." Najmladší syn Kate Middleton a princa Williama sa prvýkrát dostal na titulky novín po štvrtkovej vojenskej prehliadke Trooping the Colour. Počas preletu stíhačiek si zakryl uši a vyzeralo to, že kričí. Veľmi ho zrejme nebavilo stáť s rodinou na balkóne Buckinghamského paláca, občas prehodil pár slov aj s kráľovskou babkou. Tá vyzerala, že ju jeho správanie celkom pobavilo. Bolo toho na neho zjavne príliš veľa, keďže ešte predtým absolvoval aj jazdu v kočiari spolu so súrodencami Charlottou (7) a Georgeom (8). Sedel medzi nimi oproti mame a ostošesť mával prihliadajúcemu davu, až ho musela sestra zastaviť. Bol rozkošný v námorníckom komplete, aký mal na Trooping v roku 1985 aj jeho otec princ Wiliam.

Piatočnej bohoslužby v Katedrále svätého Pavla sa už deti vojvodov z Cambridge nezúčastnili. Tam by už prípadné neprístojnosti malého Louisa vhodné naozaj neboli. Rodičia ho nezobrali na rozdiel od dvoch starších detí ani na sobotňajšiu návštevu Walesu a nebol ani na platinovom koncerte v Buckinghamskom paláci. Až na záver štvordňových osláv platinového jubilea v nedeľu sa opäť objavil spolu s rodičmi v kráľovskej lóži, kde sedel vedľa mamy. Nijako zvlášť si to neužíval a pravdepodobne z nudy opäť vyvádzal. Kate si s neposedným synom zjavne nevedela dať rady, keď začal so svojimi grimasami. Keď ho napomínala, ukázal jej dlhý nos a zakrýval ústa.

Tohtoročné oslavy patrili v neposlednom rade aj trom rozkošným deťom princa Williama a Kate: 

Skúšala ho upokojiť tým, že ho vyviedla na chvíľu z lóže a tam mu zrejme dovrávala. Potom si ho zobral na kolená otecko William, ale ten ho po krátkej dobe radšej odovzdal otcovi princovi Charlesovi. Ten ho držal pevne na svojich kolenách a zdalo sa, že má najväčšiu autoritu. Louis sa u neho upokojil, na čo bol zrejme jeho starý otec hrdý. Na fotografiách s vnukom sa spokojne usmieval. Všetky tieto momenty prispeli k uvoľnenej atmosfére osláv a napokon boli iste všetci najvyšší kráľovskí predstavitelia radi, že diamantové výročie vládnutia kráľovnej Alžbety pôsobili tak bezprostredne. V tejto náročnej dobe to všetci iba privítali a Louis vojde do histórie ako hlavný kráľovský zabávač.   

Princ Louis sa na oslavách poriadne odviazal, mama Kate mala čo robiť, aby s úsmevom na tvári spacifikovala malého nezbedníka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA_PARIS_CHIC (@anna_paris_chic)

Súvisiace články

Najčítanejšie