Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Meghan a Harry konečne zverejnili FOTKY Lilibet! Tá podoba je neuveriteľná!
Zdielať na

Meghan a Harry konečne zverejnili FOTKY Lilibet! Tá podoba je neuveriteľná!

Archívna reportáž

Musel prejsť celý rok, aby Meghan a Harry konečne ukázali svetu svoju dcérku v celej kráse. Na predchádzajúcej fotke bola ešte bábätko, aj to bol záber len z profilu. Teraz má poriadnu portrétnu fotografiu a je úplne jasné, na koho z rodičov sa totálne podobá.

​​Princ Harry a Meghan Markle zverejnili novú fotografiu svojej ročnej dcérky Lilibet po návšteve Sussexovcov v Spojenom kráľovstve na oslavách Platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. Žiaľ, zo samotného stretnutia s kráľovnou nie je ani jediná fotka, nakoľko to 96-ročná panovníčka údajne zakázala.

Inak, to už ale bolo na oslave narodenín, kde sa zúčastnili niektorí spriatelení členovia kráľovskej rodiny s ich deťmi. Najväčší darček priaznivcom páru vojvodov zo Sussexu ale prišiel v pondelok večer. Lilibet na fotografii zhotovenej počas víkendovej oslavy jej 1. narodenín v Spojenom kráľovstve akoby z oka vypadla jej otcovi, vrátane jeho charakteristických červených vlasov.

Harry má predsa len o niečo silnejšie puto k Británii, na rozdiel od Meghan:

​Batoľa malo na oslave, ktorá sa konala v sobotu vo Frogmore Cottage v britskom Windsore, oblečené bledomodré šaty a bielu mašľu vo vlasoch. Hovorca Sussexovcov, Omid Scombie, uviedol, že oslava bola "neformálnym, intímnym piknikom na záhrade pre blízkych priateľov a rodinu". Tortu vytvorila cukrárka, ktorá sa postarala o dokonalú tortu aj na svadbu Meghan a Harryho. O darčekoch pre malú oslávenkyňu sa vraj viedli divoké debaty, no napokon na cele čiare vyhral ružové autíčko, slávny "chrobák". Na to ale bude princeznička ešte nejakú dobu primalá.

Pozrite si fotky, ako ich zverejnil ich autor, spriatelený fotograf Meghan a Harryho, Misan Harriman:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

Na narodeninovú párty boli pozvaní aj princ William, Kate Middleton a ich tri deti, ale nemohli sa na nej zúčastniť pre povinnosti spojené s oslavou platinového jubilea. "Bolo to krásne a malo to všetko, čo by ste očakávali od detskej narodeninovej oslavy," prezradila nemenovaná účastníčka žúru. "Zámerom bolo, aby bola veľmi uvoľnená a neformálna a aby ľudia mohli voľne prichádzať a odchádzať, ako sa im zachce," dodala. Pre niektoré z kráľovských detí to bola pekná príležitosť stretnúť sa s malou Lilibet, ktorá bola v Spojenom kráľovstve po prvýkrát.

Súvisiace články

Najčítanejšie