Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Amber Heard si najala detektíva, aby našiel Deppove obete! Zistil, že ho okrádajú už roky!
Zdielať na

Amber Heard si najala detektíva, aby našiel Deppove obete! Zistil, že ho okrádajú už roky!

Archívna reportáž

Ešte stále pretrvávajú dozvuky súdneho procesu Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36). Obaja aktéri žalovali jeden druhého v kauze obvinenia z domáceho násilia a poškodenia dobre povesti. Kým herec požadoval v prípade výhry od protistrany 50 miliónov dolárov, tá vzniesla požiadavku až na 100 miliónov dolárov. Ani jeden sa ich po rozsudku ale nedočká. Aj keď vyhral Depp, sčasti súd prisúdil výhru aj Heard. Súdom určená suma k vyplateniu ani zďaleka nezodpovedá ich pôvodným predstavám. Pre Deppa, ako víťaza v procese, určil súd kompenzáciu vo výške 10 miliónov a 350 tisíc, druhá strana by od neho mala dostať 2 milióny dolárov. To by výhercovi nemalo robiť žiaden problém, horšie je to s porazenou stranou. Amber sa chce odvolať a cíti "obrovské sklamanie".

"Po šiestich rokoch mi porota vrátila život..," vyjadril sa na Instagrame k výhre Depp. Na jeho strane boli okrem miliónov fanúšikov aj mnohí zainteresovaní. Medzi nich patrí aj súkromný detektív Paul Baressi, píše portál Daily Mail. Svojho času si ho najala Amber Heard,  aby získal dôkazy a svedectvá od ďalších žien, či ich Depp zneužil. "Keď si ma Amber najala, chcela odo mňa dôkaz, že bol Johnny násilník, no taký dôkaz som nenašiel," spomínal Barresi a dodal, že to bol jeden z dôvodov, prečo ho Amber prepustila. Hľadal vtedy aj medzi ľuďmi, ktorí s Johnnym pracovali na filmoch spred tridsiatich rokov. Na svoje prekvapenie zistil, že podaktorým Depp zaplatil účty za lieky, pomohol im s bývaním, splátkami za auto a nájmom. Podľa detektíva z hercovej slávy a majetku ťažilo a stále ťaží mnoho ľudí. Je známa vec, že keď má niekto vplyv a peniaze, pritiahne veľa príživníkov.

To bol podľa neho aj prípad ambicióznej Amber, ktorá sa vraj pokúšala využiť Johnnyho na naštartovanie svojej kariéry. Vzťah s Deppom jej pomohol k zviditeľneniu sa, čím sa jej podarilo získať potrebnú prestíž a tým aj lepšie úlohy. "Hollywood je o tom, koho poznáte a kto vás odporučí alebo tlačí dopredu, na každú úlohu vo filme pripadajú dve tisícky takých, čo ju zvládnu zahrať rovnako ako vy. Vyspovedal som mnohých ľudí, ktorí mi potvrdili, že Johnnyho vysáva veľa ľudí. Je mu ich ľúto a možno má aj pocit, že sa o nich musí postarať, keď má toľko peňazí, a cíti sa svojím spôsobom previnilo," dodal detektív, ktorý sa domnieva, že práve to mu spôsobuje problémy v živote.

Johnny sa s Amber zoznámil pri nakrúcaní filmu Rumové denníky:

Hercov manažér Joel Mandel, ktorý sa staral aj o jeho financie hovorí, že Depp rád míňal a s peniazmi nenarábal zodpovedne. A to vraj paraziti ľahko vycítili. Len v rokoch 1999 až 2016 mal zarobiť viac ako 600 miliónov dolárov. Deppov životný štýl vraj stál až 2 milióny dolárov mesačne. Jeden z Johnnyho najbližších priateľov, Chuck E. Weiss, pred svojou smrťou v roku 2021 povedal, že Deppa celé desaťročia okrádali ľudia, ktorí z neho profitovali aj vďaka jeho závislosti od alkoholu a drog. 

Amber je podľa Johnnyho blízkeho kamráta v skuotčnosti harpya, ktorá ho len nepekne využila k sláve a obohateniu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

 K Amber a jej vzťahu s Johnnym sa v roku 2016 vyjadril ďalší Deppov priateľ, tatér Jonathan Shaw. "Všetko, čo viem o Amber Heard, a je toho veľa, ukazuje na to, že je to lživá harpya s dvomi tvárami, čo žije podľa hollywoodskeho hesla 'Pre mňa všetko, tebe nas*ať'," nedával si servítku pred ústa. Vo vzťahu týchto dvoch hercov iste nebolo všetko čisté a v poriadku, ako to už v Hollywoode býva a je len dobre, že sa tento toxický vzťah rozpadol. Už len ukončiť toto verejné ponižovanie, čo ale Amber zjavne stále nemá v úmysle.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie