Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ivana Gáborík ukázala detskú izbu pre bábo! TAKÚTO dokonalosť by chcel každý!
Zdielať na

Ivana Gáborík ukázala detskú izbu pre bábo! TAKÚTO dokonalosť by chcel každý!

Archívna reportáž

Druhá dcérka Ivany a Mariána Gáboríkovcov má sotva dva týždne a už je zahŕňaná luxusom. Aby aj nie, keď si jej rodičia môžu dovoliť v podstate všetko, na čo si len pomyslia. Obývajú luxusnú hightech vilu v lukratívnej štvrti Trenčína a rozhodne sa v nej nájde samostatná izba pre každé z ich detí.

​Malá Leia Gáborík je ešte dosť ďaleko od momentu, keď pôjde do vlastnej izbičky, no už teraz ju má kompletne pripravenú. Zatiaľ pre ňu ale nejestvuje nič iné, ako jej mama, ktorá je pre bábo stredom vesmíru, láskou, istotou, ale aj zdrojom potravy.

Ivana má postieľku v manželskej spálni, hneď pri posteli, aby jej stačilo priam len načiahnuť ruku a dcérke vie vyjsť v ústrety kedykoľvek je treba. No všetko ostatné má princezná Leia pripravené vo svojej izbičke, pri ktorej zariaďovaní si jej mama nechala poradiť od odborníčky, s ktorou mala dobrú skúsenosť už pri zariaďovaní izby pre Bellu.

Leia prišla na svet presne po 2 rokoch a jednom týždni po sestričke Belle:

​Nejde o žiadnu divokú, farbami preplnenú izbu, Ivana dáva aj svojím štýlom jasne najavo, že preferuje konzervatívnejšie odtiene béžovej, sivej či bielej. Presne taký vybrala dcérke aj kočík, v univerzálnej šedej melanž farbe. A tmavosivá je aj nosná farba v detskej izbičke, v kombinácii s ružovou, béžovou a bielou tvoria skutočne prekrásny celok, dostatočne hravý, ale zároveň stále elegantný.

Ivana sa vybrala s Bellou a Leiou na prvé kočíkovanie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Skrine pritom nemuseli kupovať nové. "Nábytok bol presťahovaný od Belly, lebo jej sme dali vyrobiť už takú väčšiu, dospeláckejšiu skriňu," prezradila Ivana v instastories, že na niečom predsa len ušetrili. Krásna tapeta s papagájmi, dokonalo doklepnutá postieľka a najmä doplnky a rôzne detaily urobili z izbičky skutočne výstavný kus hodný magazínu o bývaní. 

Súvisiace články

Najčítanejšie