Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kim šokuje úprimnosťou! S novým frajerom jej šlo len o sex, TAKTO to dopadlo!
Zdielať na

Kim šokuje úprimnosťou! S novým frajerom jej šlo len o sex, TAKTO to dopadlo!

Archívna reportáž

V polovici apríla odštartovala nová séria reality show The Kardashians, ktorá vychádza z predchádzajúcej Keeping Up With The Kardashians, ukončenej vlani v júni po dvadsiatich sezónach. Krátko pred jej spustením Kim Kardashian (41) sľúbila, že tam prezradí aj podrobnosti o jej romániku s mladým komikom Pete Davidsonom (28). Svoj sľub dodržala a už jej prvé výroky divákov šokovali. Takto otvorene zatiaľ azda ani nehovorila. Ale show musí zaujať a Kardashianky preto urobia iste všetko.

​Kim v streame prezradila niečo o jej zoznámení sa s Peteom, píše USAToday. Bolo to koncom vlaňajšieho roka, keď už to išlo s jej manželstvom s raperom Kanye Westom (45) naozaj prudko dolu vodou. Vystupovala vtedy v televíznej show Saturday Night Live a počas jednej scény sa s Davidsonom dokonca pobozkali. Vtedy mala údajne preskočiť tá povestná iskra a o mladíka sa začala zaujímať. U neho to vtedy možno nebolo až tak horúce, alebo si netrúfol pomyslieť na niečo viac s tak populárnou, bohatou a navyše stále ešte vydatou hviezdou.

"Pete sa neukázal na mojej afterparty. Všetci tam prišli, ale on nie. O pár dní neskôr som teda zavolala producentom SNL, či by mi na neho nedali číslo," zverila sa najslávnejšia Kardashianka na streame s rozžiarenou tvárou a ďalej pokračovala v historke. "Napísala som mu, ale ani ja som v tom nevidela vzťah. Počula som o jeho povesti a v podstate mi išlo iba o sex," priznala sa bez okolkov, že mala záujem overiť si vraj veľmi slušné mužské vybavenie divokého mladíka. To bude mať iste opäť jej exmanžel West dôvod na zlosť, keďže rozchod s ňou nesie veľmi ťažko. 

Kim je dobrá partia, je z nej už miliardárka:

​Po skúsenostiach Kim s psychicky veľmi labilným raperom ani nečudo, že je tak nadšená z bezprostredného Davidsona. Spočiatku len milostné dobrodružstvo prerástlo do romantického vzťahu. "Pete je najlepší človek, akého som kedy poznala. Má to najlepšie srdce. Je neskutočne vtipný, čo je pre mňa tiež dôležité. Chce pre každého len to najlepšie, zvládne čokoľvek a s dôstojnosťou. Je naozaj nesmierne pozorný, pokorný a úprimný. To ho asi vystihuje najlepšie, povedala by som," vysvetľuje s nadšením zaľúbená hviezda.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Navyše si užíva vraj aj najlepší sex v živote, ale Pete aj dokáže jej myseľ odpúťať od vyhrážok, prosieb, útokov a iných peripétií s jej exmanželom. Davidson, ktorý sám čelí vyhrážkam Westa, dodáva Kim zrejme patričnú silu spolu s oporou v rozvodovom súboji s raperom. Aj keď na jej žiadosť ju sudca v marci vyhlásil za slobodnú, konanie ešte stále prebieha. Ide o obrovské peniaze, aj o starostlivosť o deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie