Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta priznala ďalší ROZCHOD! S fešným slovenským lekárom už pre TOTO netvoria pár!
Zdielať na

Agáta priznala ďalší ROZCHOD! S fešným slovenským lekárom už pre TOTO netvoria pár!

Archívna reportáž

Vyzeralo to už konečne na vážny vzťah, keď sa Agáta Hanychová (37) vyše polroka ukazovala po boku chirurga slovenského pôvodu, Andreja Nikova. Od rozchodu s Jakubom Prachřom jej to totiž zvyčajne s každým z jej siedmich frajerov vydržalo zhruba tri mesiace, než došlo k rozchodu. Ešte koncom apríla, keď mala narodeniny, sa chválila prsteňom, ktorý od chirurga dostala. "Dostala som krásny prstienok. Z lásky. Len tak," zverila sa nadšene zaľúbená Agáta. Keďže si ho dala na prsteník ľavej ruky, vzniklo podozrenie, či nie je zásnubný, čo zrejme aj vedome chcela vyprovokovať, no priznala, že to tak nie je. Čo sa mohlo udiať behom ďalšieho mesiaca, zatiaľ táto známa influencerka nekomentovala.

​Agáta priznala, že láske je opäť raz koniec. "Áno, s Andrejom už netvoríme pár. Mrzí ma, že to nevyšlo, ale považujem za lepšie nefungujúci vzťah ukončiť, ako ho udržiavať len preto, aby som nebola sama, alebo aby sa nehovorilo, že to 'Agáte zase' nevyšlo," zverila sa Super.cz Agáta. Muselo to byť niečo naozaj silné, čo dokázalo znechutiť túto prelietavú krásku, ktorá sa ostatné mesiace fešného lekára držala ako kliešť. "Myslím, že už som s hľadaním ideálneho chlapa skončila a Andreja si nechám. Od druhého dňa spolu bývame a je to fajn. Andrej má v Prahe malý byt, kde prespáva, keď je unavený z práce, ale inak žije s nami v mojom dome. Skrine v spálni boli už dlho prázdne, takže som nič dokupovať nemusela," vysvetľovala rozvedená mama dvoch detí koncom marca.

No ako aktuálne priznala už aj na Instagrame, vzťah už nejakú dobu nebol ideálny. "To nebolo včera, to už mesiac bolo nah*vno a tak som si povedala, že nebudem zostávať v niečom, čo je nah*vno... Mám 37 rokov a nechcem ostať do konca život sama, mala by som si nájsť niekoho, s kým to nah*vno nebude," načrtla, aké má v tejto veci zmýšľanie.

Agátiny priatelia mali jedno spoločné - holdovali športom, aj zimným, ktorá Hanychová zbožňuje:

​Ešte v apríli bola s Andrejom na Sicílii na romantickom výlete. Odtiaľ zdieľala romanticky ladené fotografie a videá, plné úsmevov, objatí a romantických bozkov. Na Sicílii ich trochu sklamalo počasie, ale aj tak si chvíle lásky spolu užili. Hanychová v jednom videu poukázala aj na to, že na rozdiel od všetkých v okolí, ktorí sú oblečení v teplákoch, ona sa vyníma v romantických šatách a Andrej si k nej, aby boli zladení, obliekol košeľu. Zdalo sa, že tento vzťah funguje, ako má. Akoby ju Andrej trochu kultivoval, začala memiť imidž z výstrednej tínedžerky, na romantickejší, zrelší. Nešpúlila ani toľko pery na fotkách, skrátila si vlasy na mikádo a začala nosiť šaty. Jej sledovatelia ju za to chválili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Niečo tu ale predsa len nesedelo. Jeden nevedel, čo si myslieť, keď ho raz Agáta uviedla spolu s ňou na streame. Napriek tomu, že je Andrej skôr introvert, niečo k jeho vzťahu s Agátou predsa len prezradil, no nebolo to nič, čo by bolo prejavom seriózne vzťahu a úcty. Na otázku, čím ho zaujala, odpovedal dosť provokatívne. "Páčia sa mi jej prsia," pohotovo vybral jeden z dôvodov zájmu o Hanychovú, čo azda myslel tak trochu aj žartom, ale nebolo z toho cítiť rešpekt. Na ďalšiu podobnú otázku, aká je ako partnerka, zas odvetil jedným slovom: "Krásna". Ostáva veriť, že mal aj vážnejšie dôvody na to, aby bol s Agátou vo vzťahu. "Myslím, že nám to dokopy klape a sme konečne všetci šťastní,“ konštatovala vtedy spokojná Agáta. No ak bol vzťah postavený najmä na vratkých nohách fyzickej príťažlivosti, nečudo, že dlho nevydržal.

Ešte v apríli si hrkútali na Sicílii:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie