Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Druhá dcérka Gáboríkovcov dostala nový kočík! Vyrovná sa exkluzivite toho prvého?
Zdielať na

Druhá dcérka Gáboríkovcov dostala nový kočík! Vyrovná sa exkluzivite toho prvého?

Archívna reportáž

Ivana a Marián Gáboríkovci sa stali 26. mája po druhýkrát rodičmi. Opäť sa im narodilo dievčatko a 2-ročná Bella tak dostala takmer presne k narodeninám sestričku. Rodičia jej vybrali opäť filmové meno, tento raz to ale nebola rozprávka, ako pri prvej, ale kultová vesmírna sága Hviezdne vojny - dcérka sa volá Leia.

​Niet pochýb, že Gáboríkovci môžu a aj poskytujú svojim deťom to najlepšie, čo sa dá. Nielen lásku a starostlivosť, keď sa skutočne zodpovedne, vrátane kurzov, pripravovali na príchod prvého dieťatka, ale majú aj materiálne zabezpečenie od výmyslu sveta, keďže skutočne nemusia šetriť.

Belle dopriali skutočne výnimočný kočík, už na pohľad. Nebáli sa farieb a model, na ktorom dizajnovo spolupracovala aj svetoznáma automobilka Ferrari, bol skutočne neprehliadnuteľný. Svetlobéžový s červeným pásikom a čiernou bol absolútne elegantný a prekvapivo, Ivana nemenila kočíky ako ponožky.

Gáboríkovci nevylučujú, že si zariadia druhý domov za oceánom:

​Napriek tomu, že bola s prvým kočíkom zjavne veľmi spokojná, neodložila si ho aj pre druhé dieťatko. Leia dostala úplne nové vozidlo, už o poznanie konzervatívnejšie. Ide o známu holandskú firmu, ktorá sa vyznačuje nižším podvozkom a medzi mamičkami je veľmi obľúbená. Samozrejme, rozhodne nejde o práve najlacnejší model, ten Ivanin sa v kombinácii podvozku a hlbokej vaničky dostal cenovo zhruba kdesi okolo tisícky. V porovnaní s Belliným kočíkom je to predsa len o niečo lacnejší kúsok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

"Naša prvá spoločná prechádzka," napísala Ivana k fotke, kde drží jednou rukou kočík a druhou dcérku Bellu. Tá sa už zrejme vyrovnala s maličkým "votrelcom", keďže ako bolo zjavné z videjka, ktoré jej mama zverejnila, prvá reakcia nebola práve nadšená a dievčatko si zrejme muselo chvíľku zvykať, že už nie je doma jediné. Kočík šedej melanž farby má tú výhodu, že sa k nemu hodí skutočne čokoľvek a Ivana si ho môže ozvláštniť rôznymi doplnkami, čo aj spravila príručnou taškou. A pochopiteľne, všetkým trom Gáboríkovým pokladom to nesmierne svedčalo.

Instagram/IS

Súvisiace články

Najčítanejšie