Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fakt má TOTO v obývačke? Neuveriteľné, čo zaberá Plačkovej kus izby, inde sa to nezmestilo..?
Zdielať na

Fakt má TOTO v obývačke? Neuveriteľné, čo zaberá Plačkovej kus izby, inde sa to nezmestilo..?

Archívna reportáž

Na tohtoročnú jeseň hviezdička z jojkárskej reality šou, dnes už podnikateľka a influencerka Zuzana Plačková, len ta nezabudne. Koncom septembra sa jej o budíček postarali kukláči a aj s manželom Reném Strauszom strávili dlhé štyri dni v cele. No len čo vyšli na slobodu čakal ich pre zmenu jeden z najpríjemnejších momentov v živote - sťahovanie do novej vilky.

Ešte vo februári kúpili manželia Strauszovci nehnuteľnosť v Miloslavove, vychytenej dedinky len na skok od Bratislavy, kde majú za susedov napríklad aj manželov Vrbovských. Nejde o žiadnu haciendu, ani pozemok nie je ohromujúci, na druhej strane ani Zuzana a René nie sú žiadni domáci kutilovia a už vôbec nie záhradkári - Plačková sa netajila tým, že zeleň nechce, uprednostnila betón. 

Vnútro prízemného domčeku na niekoho môže pôsobiť až stresujúco - samá čierna, kde tu biela a zrkadlá. Rozhodne ale nemôže byť reč o lacných materiáloch, prevláda mramor, luxusné značky, či krištáľ. 

Jeseň začala pre Strauszovcov poriadne kruto:

​Vonku sa aj v tomto počasí Zuzana chodí vyhrievať do vírivky, a aby toho nebolo málo, zadovážila si aj vlastné solárium. "Ja som taká vďačná za to solárko, konečne mám farbu pokožky ako z dovolenky," pochvaľuje si vertikálne zariadenie Zuzana. No poriadne zaskočila tým, kde tento obrovský prístroj umiestnila.

Takto tróni solárium v obývačke Strauszovcov:

Instagram/ZP

​Z fotky je zrejmé, že tróni priamo v obývačke, naľavo od krbu a televízora. Na jednej strane je síce stále po ruke, ak Plačkovú náhle chytí túžba sa trošku opáliť, na druhej strane skutočne nejde o práve obvyklý estetický doplnok v centrálnej miestnosti domu. Nuž ale, proti gustu žiadny dišputát, ak to tak Strauszovcom vyhovuje, je to ich voľba. Keď budú organizovať párty, majú hostia bronzovú pokožku zaručenú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie