Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Synčeka síce urazil, ale Lelu za pôrod ocenil! Vémola sa pleskol po vrecku a TOTO jej daroval!
Zdielať na

Synčeka síce urazil, ale Lelu za pôrod ocenil! Vémola sa pleskol po vrecku a TOTO jej daroval!

Archívna reportáž

Po pôrode s covidom sa Lela Ceterová (32) už spamätala z problémov a stihla sa pochváliť na sociálnej sieti aj so svojou štíhlou postavou s takmer plochým bruchom, akoby nikdy ani nerodila. Z narodenia zdravého synčeka Rockyho má veľkú radosť tak ona, ako aj jej partner Karlos Vémola (36). A aby tento zápasník MMA vyjadril Lele vďačnosť za pôrod syna, daroval jej poriadne drahý šperk.

Narodenie syna Rockyho vyvolalo v zápasníkovi MMA Karlosovi Vémolovi iste silný pocit hrdosti. Chcel by mať zrejme v novonarodenom synovi svojho nasledovníka, keďže sa vyjadril, že ten jeho starší zrejme v jeho stopách nepôjde. "Môj chlapec, ten je trošku mäkký. Z toho bude skôr baleťák, má 9 rokov. Ja hovorím, že 6, lebo je, chudák, taký pomalší. On to má po mame," povedal netaktne o staršom synovi pre Prima CNN. Taktnosť ani empatia iste nie sú silnou stránkou zápasníka. Svedčí o tom aj vyjadrenie o svojom druhom synovi, ktorému vybral symbolicky meno Rocky. "Chudák on, vyzerá rovnako ako ja. Krásy veľa nepobral, ale bude šikovný," zhodnotil snáď len s humorom inak pyšný otecko.

Z veľkej radosti zo zdravého syna sa rozhodol Karlos, že pre jeho mamu na vyjadrenie vďaky vyberie nejaký mimoriadny darček. Rozhodol sa pre šperk, ako je to zvykom. A to nie hocijaký. Zaobstaral pre ňu krásne srdce z kvalitného zlata s diamantmi od svetového klenotníckeho domu Chopard. Za náhrdelník s príveskom srdca, ktorý obsahuje päť diamantov, mal podľa odhadov zaplatiť takmer šesťtisíc eúr. To samozrejme nenechalo Lelu ľahostajnou. Darček ju dojal a veľmi ho ocenila. "Môj muž mi povedal, že tento darček som dostala za moju obetavosť, statočnosť a hrdinstvo, ktoré som zvládla pri pôrode s Rockym. Veľmi veľa pre mňa tento darček známená a bude pre mňa pamiatkou na celý život," vyjadrila na sociálnej sieti svoje pocity nadšenia.

Lela sa svojim fanúšikom prihovorila iba krátko po pôrode sekciou a opísala, ako prebieha tento zákrok počas covid infekcie:

Pre matku jeho syna a malej dcérky Lili urobí Vémola snáď všetko, čo jej uvidí na očiach. Po jej vlaňajšom niekoľkomesačnom odlúčení od neho kvôli jeho údajným neverám, sa s ňou po jej návrate v novembri vybral hneď do Parížskej, známej pražskej ulice s najluxusnejšími obchodmi. Kúpil jej kabelku značky LV, s ktorou sa hneď pochválila na Instagrame. A nezostalo len pritom. Na znak uzmierenia ju zobral začiatkom decembra aj na romantický víkend spojený s nákupmi do Dubaja. To bol pre ňu pravý zážitok. Za jeden deň stihli obísť veľa obchodov, medzi nimi nemohli chýbať ani tie s luxusnými kabelkami. Všetky nákupné tašky s vyhlásenými značkami vyložila na posteľ v luxusnom dubajskom hoteli a fotkou pri nich sa hneď pochválila na Instagrame. "Som rád, že máš radosť, láska," povedal jej Vémola.

Lela momentálne prežíva krásne obdobie materstva a užíva si pozornosť partnera Karlosa, aj v podobe tohto srdiečka: 

V dome Karlosa v Prahe má Lela podkrovnú izbu, kde všetky svoje poklady skladuje. "V mojom kráľovstve sa cítim najlepšie,"  nadšene vyhlasuje plastiková kráska. S vylepšeniami tváre a pŕs sa vôbec netají. Karlosovi to veľmi imponuje. Prirodzenú krásu žien vraj nepreferuje a Lela preto zrejme stelesňuje jeho ideál. Aby ešte viac žiarila a vzbudzovala pozornosť okolia, neváha jej kupovať to najluxusnejšie, čo sa ponúka v obchodoch svetovo uznávaných značiek. Kabelky, ktorými sa chváli, zriedkakedy stáli menej ako dvetisíc eur. No za to aj niečo očakáva - ako sa hneď po narodení druhého spoločného dieťať vyjadril, určite s "plodením" neskončili, Karlos chce mať s Lelou veľa detí. Snáď ju rizikové tehotenstvo neodradilo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie