Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mohol toto povedať?! Vémola o svojom novonarodenom synčekovi: Veľa krásy nepobral!
Zdielať na

Mohol toto povedať?! Vémola o svojom novonarodenom synčekovi: Veľa krásy nepobral!

Archívna reportáž

Prvý decembrový deň sa stal český zápasník MMA, 36-ročný Karlos Vémola, po tretíkrát otcom, vrátane nevlastnej dcéry má už štyri deti. Tentokrát priviedla na svet chlapčeka jeho snúbenica, bývalá playmate Lela Ceterová, s ktorou má už 2-ročnú dcérku Lilinku. Tá je skutočne rozkošná, o synovi si to ale zápasník zjavne nemyslí.

Karlos Vémola je poriadne extravagantný prípad, to je jasné už na prvý pohľad, o druhom ani nehovoriac. Doma má hotovú exotickú zoologickú záhradu, miluje okázalý luxus, preferuje chirurgicky upravené ženy, to je len zopár bodov, ktorými je, okrem svojho umenia v ringu, Karel známy. Jeho predstavu o dokonalej žene rozhodne spĺňa aj jeho snúbenica, 32-ročná Lela Ceterová. 

Nebyť jej rizikového tehotenstva a Karlosovho úrazu, už by boli manželmi, svadbu ale museli napokon odložiť o rok. Medzičasom sa ale stali rodičmi druhého spoločného dieťatka - prvého decembra sa plánovaným cisárskym rezom narodil Rocky Vémola.

Karlos odpálil pred 2 týždňami jednu z najúspešnejších častí svojej šou, hosťami boli Rytmus a Atilla Végh:

Jeho príchod na svet bol napokon dramatickejší, ako si ktokoľvek predstavoval - pri prijímaní do pôrodnice totiž Vémolovcom zistili covid, ktorý chytili už po druhýkrát, presne po roku. Svojho synčeka po jeho príchode na svet v podstate ani nevidela, okamžite ich oddelili a spolu boli až na druhý deň. "Bolo to veľmi psychicky náročné a stresujúce, veľmi som kašľala. Bola som oslabená a pôrod s covidom nebol úžasný zážitok," zhodnotila Lela nepríjemnosti tejto doby. Keď ho po presune na samostatnú izbu konečne dostala, bola to eufória. Pochopiteľne, celkom iné pocity zažíval Karlos, ktorého k pôrodu pre covid, pochopiteľne, nepustili.

Vémola má v pláne ešte kopu detí, tvrdí:

V napätí čakal na správu o pohlaví novorodenca a keď sa dozvedel, že je to syn, nemohol byť šťastnejší. Aj meno vymyslel malému bojovníkovi práve on. Akurát, že ďalším vyjadrením dosť šokoval. "Chudák on, vyzerá rovnako ako ja. Krásy veľa nepobral, ale bude šikovný," zhodnotil kriticky Vémola, píše portál PrimaCNN, ale ostáva veriť, že poznámku o vzhľade rozkošného bábätka myslel len žartom, s dávkou sebakritiky. Napokon, podobne nevhodne sa vyjadril aj o svojom prvorodenom synovi. "Môj chlapec, ten je trošku mäkký. Z toho bude skôr baleťák, má 9 rokov. Ja hovorím, že 6, lebo je, chudák, taký pomalší. On to mám po mame," vyjadril sa skutočne veľmi kruto o svojom chlapcovi. No to, čo pridal, už spôsobilo priam škandál. "Hlavne nebuď teplý, lebo to z teba vymlátim," poslal pred vyše rokom hanebný odkaz Karlosovi mladšiemu. Je zjavné, že taktnosť ani empatia nebudú silnou stránkou zápasníka.

Súvisiace články

Najčítanejšie