Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tak predsa bude happyend? Gottová zverejnila fotky z večere so svojím milovaným!
Zdielať na

Tak predsa bude happyend? Gottová zverejnila fotky z večere so svojím milovaným!

Archívna reportáž

Pri všetkých peripétiách, ktoré si odskákala Dominika Gottová (48) od jej príchodu do Helsínk vo februári, sa predsa len čosi pohlo v jej prospech. Hneď po príchode podrobila liečbe zo závislostí a stretli spolu s manželom v novom byte, ktorý dostali do výhodného prenájmu od mesta. Timo Tolkki však veľmi rýchlo odletel do Mexika, kde už pôsobí dva roky a svoj pobyt si z pár týždňov predĺžil na niekoľko mesiacov. Možno aj z nostalgie kvôli vianočnej atmosfére prišiel späť do Helsínk a Dominika je z toho celkom unesená.

To, že nestačí byť iba dieťaťom slávnych rodičov, ktoré si potom už len užívajú život, či dostávajú tie najlepšie ponuky aj bez väčšieho talentu, je dôkazom Dominika Gottová. Jej otec Karel Gott (†80) mal rád bezstarostný spôsob života, to mu ale svojim príchodom na svet Dominika narušila. Najskôr ju roky tajil, aby si tým nebodaj nepokazil u svojich fanúšikov renomé "slušňáka". Ako nemanželská dcéra to v tých časoch Dominika nemala ľahké kvôli spoločenským predsudkom. Na jej mamu sa pozerali vtedy cez prsty, keď nedokázala primäť partnera, s ktorým čakala dieťa, k sobášu.

Keď sa v Nemecku, kde Karel Gott úspešne pôsobil aj za socializmu, prevalilo, že je otec dcéry, vyšiel s pravdou von. Jeho priznanie prijali všetci veľmi pozitívne. Aby dokázal, že má dcéru rád, vtiahol ju do sveta šoubiznis. Na vtedy naivné dievčatko, ktoré sa ako desaťročné zo skromného prostredia dostalo medzi celebrity, kde nič nie je nemožné, to malo ale neblahý vplyv. Zapáčil sa jej bohémsky spôsob života, ktorý viedol naplno jej slávny otec a do normálu sa jej vrátiť nechcelo. Keď ako dospelá stretla vtedy slávneho gitaristu populárnej fínskej skupiny Stratovarius, vedela, že je ten pravý pre bohémsky spôsob života.

Dominika spolupracovala aj na knihe o jej slávnom otcovi:

​Zúčastňovala sa mnohých manželových koncertov v rôznych krajinách sveta a po rodine s deťmi údajne vôbec netúžila. Akoby sa chcela v tomto smere podobať svojmu otcovi. Vekom ale tento svoj spôsob života Zlatý slávik opustil, v čom ho ale najstaršia jeho dcéra nenasledovala. Zatiaľ, čo sa Karel Gott tešil z narodenia a výchovy svojich dvoch dcér s manželkou Ivanou, Dominika musela znášať čoraz viac sa stupňujúce psychické problémy manžela. Gott chcel iste svojej dcére pomôcť, no Dominika nikdy nevedela s peniazmi poriadne narábať. A tak bola dokonca ochotná podpísať, že sa vzdáva svojho podielu na miliardovom majetku otca kvôli smiešnym pár miliónom korún, ktoré jej ponúkli. Timo Tolkki jej po úmrtí otca radil, že má ako dedičský podiel požadovať vilu Bertramku, ale bolo to bez šance.

​Po návrate do Česka pred 2 rokmi, odhodlaná sa rozviesť, nedopadla Dominika dobre. Covid ju pripravil o prácu čašníčky aj predavačky v lahôdkach a zdalo sa, že ju doma nič nečaká. Rozhodla sa preto odísť späť do Fínska a udobriť sa s manželom. To tak úplne nevyšlo, Timo je totiž takmer nonstop v Mexiku. Dominika aktuálne absolvovala už druhú odvykačku, no sklamalo ju, že nemôže prísť na Vianoce kvôli opatreniam do Česka, za mamou. No ako sa zdá, napokon to možno osud zariadil dobre. Jej manžel sa totiž aktuálen vrátil do Helsínk a išli spolu hneď na rande do indickej reštaurácie. "Mňam, neskorý obed s mojím drahým manželom v indickej reštaurácii," ukázala Dominika na sociálnej sieti ich gastronomický zážitok. "Timo má svoje obľúbené Butter Chicken a ja Jhinga Korma. A chlieb Naan... (v tejto reštaurácii majú najlepšie)," pochválila sa, akoby všetko bolo v úplnom poriadku. Nuž, ktovie, či sa skutočne podarí reštart, alebo Timo už čoskoro opäť ujde na opačný stranu sveta.

Súvisiace články

Najčítanejšie