Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus otvorene o tlaku zo strany Jasminy! TOTO mu povedala v jeho zápasovom ošiali!
Zdielať na

Rytmus otvorene o tlaku zo strany Jasminy! TOTO mu povedala v jeho zápasovom ošiali!

Archívna reportáž

Medzi aktivity, ktorým sa venuje poslednú dobu s vášňou raper Patrik "Rytmus" Vrbovský (45), patrí box a zápasenie. Aj keď z toho spočiatku nebola veľmi nadšená jeho manželka Jasmina Alagič (32), stala sa z nej nakoniec jeho veľká fanúšička. Nechýbala preto ani na jeho nedávnom zápase, ktorý jej manžel vyhral. Bolože to radosti, keď išla práve jeho ruka nad hlavu! Hneď za ním vybehla a nadšene ho vybozkávala. Jeho súperom bol Denis Domaracký alias Moloch Vlavo (37), ktorý ho na súboj niekoľkokrát vyzval. Víťazstvo si odniesol napokon Rytmus, ktorý vyhral 3:0 na body.

​Pred zápasom Vrbovský pre eXtra.cz sebavedomo tvrdil, že sa chystá prvýkrát vyhrať a jeho slová sa naplnili. Po oznámení víťazstva si súperi podali ruky a hneď zabudli na svoje vzájomné drsné provokačné slová, ako to už býva. Rytmusovi bolo vraj od začiatku jasné, že sa jeho súper chce hlavne zviditeľniť. "Určite, tak to je brané. Vedel som, do čoho pôjdem. Preto keď ma vyzýval, dával som tú anketu," tvrdil. Raper totiž nechal svojich fanúšikov tipovať o turnaji prostredníctvom ankety na Instagrame a ich názor jasne ukazoval na jeho víťazstvo. Urážky a zosmiešňovanie od svojho súpera aj preto nebral veľmi vážne.

"Myslel som si, že sa po prvom alebo druhom knokaute nepostaví. Výdrž mal dobrú. Ešte ma prekvapil, že boxoval tak škaredo," poznamenal raper. Proti svojmu vyzývateľovi nastúpil s vedomím, že si ide pre jasné víťazstvo. Necítil preto žiadnu nervozitu z obáv o výsledok ani tesne pred vstupom do ringu. Obrovskou oporou v hľadisku mu bola manželka. "Prežívala to, je to moja manželka, cením si to. V ringu som počul len: Paťo, urob to a toto. To bolo silné, to bolo najviac," hovorí s nadšením.

Raperi si dali poriadne do tela:

"Bol som na tom psychicky fakt dobre, bol som pripravený. Je to také sebapoznanie sa, pretože pred Gáborom som skúšal iné rituály, teraz som mal iné. To mi sedí a hovorím, že toto je proces smerujúci k niečomu veľkému, čo sa chystá," zveril sa s náznakom o ďalšom zaujímavom dueli. Rytmus má už v hľadáčiku jedno meno, ale zatiaľ ho nechce prezradiť.

Jasmina si na nový koníček svojho muža musela chvíľu zvykať, dnes je jeho najväčšou fanúšičkou: 

Ktovie, ako bude na to reagovať Jasmína, ktorá sa pochopiteľne obáva o zdravie svojho manžela a otca ich synčeka Sanela. Ako Rytmus prezradil, bola by najradšej, keby s touto drsnou zábavkou skončil a spočiatku vyvíjala aj istý tlak, keď Patrikovi servírovala nenápadné výčitky. "Ona nie je nadšená, keď vidí svojho manžela bojovať, ale asi si už zvykla. Na začiatku mi povedala, že si nevzala fightera, ale hudobníka. Ale ja aj tak nie som fighter, som chlapík, ktorý má rád výzvy a nejako sa zamotal do tejto cesty," konštatoval raper. V Jasmíne našiel oporu, ale aj tak bol veľmi milo prekvapený jej fandením. To ale k veľkej láske, akú medzi sebou majú, iste patrí - podporovať sa navzájom v čomkoľvek, čo druhému prináša radosť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie