Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jágr šokuje! Po nehode s eletričkou mu vynecháva pamäť!
Zdielať na

Jágr šokuje! Po nehode s eletričkou mu vynecháva pamäť!

Archívna reportáž

Krátka chvíľa nepozornosti zrejme spôsobila, že sa pred pár dňami v Prahe zrazila s električkou hokejová hviezda jaromír Jágr (50). Ako uviedol spravodajský server Novinky, hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala neďaleko motolskej nemocnice. Mohlo ísť aj o tzv. slepý uhol, ktorý spôsobil, že električku nevidel. Tak či onak, hlavné je, že sa nikto vážnejšie nezranil. Sám hokejista akoby zázrakom vyviazol bez jediného škrabanca, hoci auto je z jednej časti zdemolované. "Ja som mal šťastie, že sa mi pri nehode nič nestalo a chvalabohu som ani necítil žiadnu bolesť," prezradil Jaromír.

​Odkedy žije Jágr s jeho mladou  priateľkou Dominikou Branišovou (27), má o servis postarané. Dokonca aj v aute ho často vozí ona, najmä na a zo zápasov. "Ja musím povedať, že som urobil viac karambolov ako urobila ona, takže si myslím, že by mala mať teraz ona väčší strach, keď sa mi toto podarilo," povedal známy športovec pre eXtra.cz. "Bola to zlá skúsenosť, niečo, čo som dlho nezažil. Naposledy som trafil srnku, keď som mal osemnásť rokov," spomínal na jeho prvý nemilý zážitok. "Vtedy som si povedal, 'první vyhrání z kapsy vyhání'," ale ako je vidieť teraz v päťdesiatich rokoch znova,  je to nepríjemná skúsenosť, ale našťastie to dopadlo dobre," dodal hokejista, ktorý má teraz vlastnú značku výrobkov JJ 68.

Nezabudol zdôrazniť, že nemusel po nehode použiť žiadne liečebné prostriedky proti bolesti, či na podporu regenerácie. Má svoje na prírodnej báze. Každodenne ich vraj používa aj on sám. "Jedna vec je na spanie a jedna je pre regeneráciu, alebo skôr pre lepší pocit, povedal by som," vysvetlil a je zjavné, že im plne verí. Jedna nepríjemnosť ale údajne v súslosti s nehodou sa predsa len u Jágra objavila. "Po tom údere električky mi vypadáva pamäť," prekvapil hokejista, keď na otázku o nedávno narodenom synčekovi jeho netere si najskôr nespomenul, či ho už videl naživo. Vzápätí sa ale so smiechom rozpamätal.  "Už som ho dokonca aj nosil, všetko už máme za sebou. Bolo to celkom bez problému. Musím povedať, že u mňa neplače," dodal hrdo. "Neviem, čím to je, ale u mňa neplače, asi je to dobrá energia," pochválila sa neskromne žijúca legenda.

Jardov tím Rytíři Kladno chce vzbudiť záujem o hokej aj medzi najmenšími, mnohí by radi videli na ľade už aj prípadného potomka jedného z najslávnejších českých hokejistov: 

On sám sa ale do otcovstva neženie. "Ja nehovorím, že moje vlastné by u mňa neplakalo, ale cudzie neplakalo," šikovne odviedol pozornosť od priamej otázky, či si konečne nechce aj on dopriať vlastnú skúsenosť s jeho dieťaťom. Zrejme dáva stále prednosť svojim aktivitám najmä v športe. Slogan jeho novej značky hovorí o prekonávaní samého seba."Myslím, že sa prekonávam stále. Človek by sa mal prekonávať, aspoň čo sa týka jeho potenciálu. Hlavným cieľom by malo byť, aby si sa zajtra cítil lepšie ako dnes," tvrdí ešte stále aktívny hokejista. Podľa neho by sa človek nikdy nemal porovnávať s ostatnými, ale len sám so sebou. Hovorí s pokorou, v čom teraz vníma svoje  prednosti."Určite má viac životných skúseností, pravdepodobne je o takých dve tisíc hokejových stretnutí skúsenejší a vidí veci inak, než je vidieť v dvadsiatich," tvrdí.

 Jaromír svoju vinu pri nehode čestne priznal aj verejne na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie