Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To je úbohé! Rodičia neváhajú speváka Jana Bendiga podlo klamať, len aby dosiahli svoje!
Zdielať na

To je úbohé! Rodičia neváhajú speváka Jana Bendiga podlo klamať, len aby dosiahli svoje!

Zdroj: Instagram/JB

Úspešne sa rozvíjajúca spevácka kariéra sympatického Janka Bendiga (28) iste veľmi teší, menej ale s ňou spojené tienistejšie stránky. Skvelé je, že mu podala pomocnú ruku aj spevácka hviezda Lucie Bíla (56), keď s ním nahrala pesničku, rovnako aj duet s Monikou Bagárovou mal úspech. Horšie je, si jeho prítomnosť nárokujú všelijaké pochybné osoby. Mladý dobráčisko je pre svojich fanúšikov ochotný urobiť všeličo, len aby im vyhovel. Nie vždy si to však zaslúžia, ako sa mohol už neraz presvedčiť. On sám o tom nerozpráva, niečo ale o tom prezradil jeho partner a zároveň manažér Lukáš Rejmon (36).

Napísal, že pomaly už každé dva týždne zažívajú s Honzom nejakú nepeknosť. "Ako asi viete, radi navštevujeme deti a ľudí, ktorí ho majú radi a prechádzajú napríklad ťažkou chorobou alebo obdobím. A vždy je to zadarmo. Pretože čo je viac ako vidieť radosť v ich očiach! Ale potom je tu celkom veľká skupina ľudí, ktorí to chcú zneužiť a najmä nahlodať našu vieru v tieto dobré skutky," vysvetľoval Bendigov dlhoročný partner, čo ich vie vyviesť z miery. "Naozaj čo dva týždne máme telefonáty od ľudí/rodičov/tiet a už od prvej sekundy viete, že je to podvod. Že ich syn/vnučka atď. má leukémiu, chorobu atď. a chcú vidieť Honzu," opísal Lukáš s rozhorčením nekalé praktiky niektorých špekulantov, ktorí využívajú spevákovo dobré srdce. 

Aby si zabezpečili jeho osobnú návštevu k deťom, sú schopní vymýšľať rôzne príbehy o ich problémoch, najmä šokujúco klamať o ťažkých diagnózach. Spočiatku im aj verili, lebo si nevedeli predstaviť, že niekto dokáže až tak zneužívať ochotu dobrosrdečného speváka, ktorý sám pochádza z veľmi skromných pomerov. Postupne sa ale Bendig s Rejmonom naučili rozoznávať, či si niekto vymýšľa alebo nie. O konkrétnom dieťati sa snažia získať čo najviac informácií. Podaktorí sú ale tak prefíkaní, že im predsa len uveria a prídu na návštevu."Zrazu to dievčatko nie je až také choré, zrazu sa prvé vety o tom, že zomiera, menia na vety o tom, že len potrebuje vidieť Honzu a podobne, a hlavne ich zaujíma, či to bude ZADARMO!" posťažoval sa Lukáš.

Jan Bendig a Lucie Bíla v klipe k spoločnej piesni s názvom Jednu malou chvíli: 

"Vychytralosť fakt nepozná medze. Rozčuľuje ma, že toto narúša našu dôveru pri tejto pomoci pre choré deti. Už sme fakt megaopatrní a doplácajú na to naozaj len tí, ktorí sú na tom naozaj zle!" dodal dúfajúc, že sa jeho slová dostanú aj k tým, ktorí priam úboho zneužívajú dôveru a láskavosť druhých. Opísal aj jednu konkrétnu udalosť, ktorú zažili počas pobytu v Anglicku. "Prišiel za nami uplakaný otec, že jeho dcéra je ochrnutá a chce vidieť Honzu. Takže o jednej ráno po koncerte sme išli asi 20 minút za Derby. Dievčatko spalo, otec ju zobudil,  uvidela Honzu, radosťou vyskočila z postele a skákala o stošesť. Ten problém s jej ochrnutím bol preč. Keď som to povedal otcovi, tak sa len debilne usmial a pokrčil plecami," uviedol ako príklad ľudskej bezočivosti. Ako tomu zabrániť, celkom presne nevedia, neradi by ukrátili deti, ktoré prežívajú skutočne ťažké chvíle, no ak by podvody pokračovali, možno túto aktivitu skutočne výrazne obmedzia.

Jan a jeho partner Lukáš sa tešia zo spolupráce s Luckou Bílou, avšak úspech priniesol aj sklamanie z rôznych indivíduí a podvodníkov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukasrejmon (@lukasrejmon)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie