Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bieber priznal ochrnutie polovice tváre, potom prišla reakcia jeho manželky Hailey!
Zdielať na

Bieber priznal ochrnutie polovice tváre, potom prišla reakcia jeho manželky Hailey!

Archívna reportáž

Hviezdny spevák kanadského pôvodu, Justin Bieber (28), poriadne šokoval svojich fanúšikov, keď v piatok večer priznal vážny zdravotný problém. Pre herpetický vírus mu totiž ochrnula polovica tváre, čo neváhal ukázať celému svetu. Skutočne to nebol pekný pohľad a komentáre zaplavili súcitné a dobroprajné vyjadrenia.

​Bieber prezradil, že trpí "dosť vážnym" prípadom poruchy známej ako Ramsay Huntov syndróm. Vyjadrenie už nemohol odkladať, nakoľko v piatok 10. júna oznámil zrušenie série koncertov a mnohí sa na neho preto hnevali.

Má ísť o ojedinelú formu pásového oparu, ktorý postihne tvárový nerv v blízkosti jedného ucha. Okrem bolestivých vyrážok môže spôsobiť ochrnutie tváre a stratu sluchu. Bieberove príznaky boli zjavné vo videu, ktoré zverejnil pri oznámení svojej diagnózy a v ktorom časti jeho tváre nereagovali, keď sa pokúšal usmievať a žmurkať.

Bieber spravil gesto a ponúkol fanúšikom "terapiu" zadarmo:

​Táto správa vyvolala vlnu podpory od fanúšikov po celom svete, ako aj verejnú reakciu Hailey, s ktorou sa oženil v roku 2018. Modelka jednoznačne vyjadrila manželovi Justinovi podporu.  Dvadsaťpäťročná modelka opätovne zverejnila video svojho manžela na Instagrame a napísala: "Milujem ťa, zlato." Tým dala jasne najavo, že za Justinom stojí, nech sa deje čokoľvek. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Bieber fanúšikom povedal, že robí tvárové cvičenia, aby sa pokúsil zotaviť, hoci v aktualizovanej správe na Instagrame priznal, že porucha mu sťažuje stravovanie. Bieber fanúšikom povedal, že nevie, "koľko času potrvá", kým sa úplne zotaví, ale ubezpečil, že "bude v poriadku". Šance na zotavenie z Ramsay Huntovho syndrómu sa zvyšujú, ak sa antivírusová liečba podá počas prvých 72 hodín od objavenia sa príznakov, avšak šance klesajú, ak sa liečba nepodá rýchlo. Či to Bieber stihol už ale neprezradil.

Súvisiace články

Najčítanejšie