Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozvod sa odkladá? Kim a Kanye spolu ako idylická rodinka!
Zdielať na

Rozvod sa odkladá? Kim a Kanye spolu ako idylická rodinka!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo medzi fanúšikmi rapera Kanyeho Westa gradovali špekulácie o jeho vzťahu s ruskou modelkou Irinou Shayk, on má na práci zjavne oveľa dôležitejšie veci. Napriek rozvodu s reality šou hviezdičkou Kim Kardashian je ešte stále otcom ich spoločných štyroch detí. A azda aj z lásky k nim si hľadá cestu k matke ich detí.

Ako prináša portál Page Six, vzťahy medzi Kim Kardashian a Kanye Westom ostávajú aj počas rozvodového konania nadštandardne dobré a  bez problémov vychovávajú svoje deti v harmonickej atmosfére. Svedčí o tom aj ich nedávne spoločné stretnutie, kvôli ktorému Kim odletela v piatok neskoro večer z New Yorku do San Francisca, aby sa stretla so svojím ešte stále manželom, 44-ročným raperom Westom, a ich štyrmi deťmi.

​Raper Kanye West, jeho exmanželka Kim Kardashian a ich deti, 8-ročná North, 5-ročný Saint, 3-ročná Chicago a 2-ročný Psalm si v sobotu ráno dali v slenčnom San Franciscu raňajky a potom sa spoločne vybrali do Múzea ázijského umenia. Samozrejme, po jeho chodbách sa prechádzali ešte pred jeho otvorením pre verejnosť, tak ako to býva u celebrít už zvykom.

V roku 2013 vo videoklipe rapera Westa k pieseni s názvom Bound 2 zahviezdila aj jeho exmanželka Kim Kardashian v celkom dráždivých polohách:

"Vychádzajú spolu skvele a bola to ich prvá spoločná verejná rodinná vychádzka, ktorá znovu potvrdila, že sú zajedno, pokiaľ ide o spoločné rodičovstvo a uprednostňovanie detí nad všetko ostatné," uviedol zdroj zo San Francisca pre spomínaný portál. Po idylickom rodinnom výlete odletel raper do Las Vegas, kde usporiadal párty pri príležitosti prvého verejného predstavenia jeho skladieb z jeho nového albumu, zatiaľ čo sa Kim a ich štyri ratolesti vrátili naspäť domov, do Los Angeles. Práve v meste hriechu požiadal Kanye v októbri 2013 so všetkou pompou o ruku slávnu sexicu z rodiny Kardashian. O rok neskôr, v máji 2014 sa vzali v romantickom prostredí historického mesta Florencia v Taliansku. 

Kim dokonca 8. júna verejne na Instagrame zablahoželala svojmu exmanželovi, a dokonca mu vyznala v stručnom popise večnú lásku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

​V januári 2021 dvojica šokovala verejnosť nečakaným rozvodom, ktorý nasledoval po Kanyeho psychických problémoch a kontroverznej kandidatúre na amerického prezidenta. Dvojica však trvala na tom, aby ich rozvod prebehol priateľsky, a tak si aj právne záležitosti riešili v rámci mediácie ešte pred oficiálnou žiadosťou o rozvod, ktorej iniciátorkou bola práve Kim. "Kim primäla Kanyeho, aby odišiel bývať na svoj ranči vo Wyomingu, aby mohli žiť nejaký čas oddelene a v tichosti si vyriešiť rozvodové záležitosti," prezradil v tom čase zdroj pre Page Six. Zatiaľ čo sa po boku vnadnej krásky Kim neobjavuje žiaden potenciálny partner, Kanye sa už niekoľkokrát ukázal s krásnou ruskou modelkou Irinou Shayk. Avšak šepká sa, že aj tento románik už ochladol, a dvojica sa vraj rozhodla udržať ich vzťah v priateľských medziach. To, či sa tak Kanye rozhodol práve kvôli vzkrieseným citom k exmanželke, ukáže čas.

Súvisiace články

Najčítanejšie