Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To bolo rýchle! Sotva sa začalo klebetiť o vzťahu krásnej modelky a rapera, už vraj "ochladol"!
Zdielať na

To bolo rýchle! Sotva sa začalo klebetiť o vzťahu krásnej modelky a rapera, už vraj "ochladol"!

Archívna reportáž

"Letná láska je vždy kratučká..." by si asi teraz zaspievali Kanye West a modelka Irina Shayk, keby poznali známu pieseň od slovenskej kapely HEX. O tom, že dvojica spolu randí sa totiž začalo šepkať iba na začiatku júna 2021, iba niečo vyše mesiaca prichádzajú správy o tom, že sa ich cesty pomaličky opäť rozchádzajú.

Podľa informácií portálu Page Six vraj Kanye West pred niekoľkými dňami požiadal krásnu ruskú modelku Irinu Shayk, aby s ním išla do Paríža na prestížnu módnu prehliadku, avšak tá jeho ponuku údajne odmietla. A tak sa špekuluje, že sa nad ich letnou romancou začína pomaly zmrákať a je otázne, či sa vzťah vôbec dočká konca letných prázdnin.

Sláva a mediálny poprask okolo celebrít nie vždy praje láske a dlhodobým vzťahom, čoho dôkazom sú mnohé páry šoubiznisu, ktoré skôr či neskôr tlak novinárov a fotografov nezvládli. Zdá sa, že je to aj prípad krásnej modelky a kontroverzného rapera, ktorý je ešte stále papierovo manželom Kim Kardashian, a je aj otcom ich štyroch detí. "Má ho rada ako priateľa, ale nechce s ním mať vzťah," prezradil zdroj spomínaného portálu a dodal, že ruská modelka a mama malej Ley,  ktorú má s hercom Bradleym Cooperom, vraj pozvanie na výlet odmietla, aby sa vyhla titulkom novín.

Irina sa už pred rokmi objavila aj v klipe k piesni Power od rapera Kanyeho Westa. Vraj si spolu rozumejú iba ako kamaráti:

"Nechce žiadne špekulácie o tom, či spolu chodia, čo by sa zaiste objavilo v médiách, ak by sa s ním v Paríži objavila. Bol by to ďalší mesiac správ o tom, že spolu randia," dodal zdroj. Dvojica bola spolu prvýkrát prichytená ešte v júni vo francúzskom Provensálsku na oslave Westových 44. narodenín, čo vyvolalo obrovský poprask v médiách po celomo svete a prišli "zaručené" správy o tom, že tvoria pár. Naposledy ich spolu videli pri vystupovaní z lietadla v USA po návrate z cesty po Francúzsku. "Išla na jeho narodeninovú oslavu ako kamarátka. Bolo tam ďalších 50 ľudí," tvrdí zdroj a jedným dychom dodáva, že Irina je momentálne šťastná, že nemá žiadneho partnera. 

Kanye rád šokuje, minulý rok však prerazil pomyselnú latku, keď sa rozhodol kandidovať na prezidenta USA:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

​West bol minulý týždeň nakrátko v Paríži, kde obsadil stoličku hneď v prvom rade na prehliadke jesennej kolekcie luxusnej značky s názvom Balenciaga Fall 2021 Couture. Nebol by to Kanye, keby sa opäť nesnažil šokovať a zároveň zaujať, tentokrát maskou mačky, ktorá mu zakrývala celú hlavu. Pravdou však je, že Irina Shayk a Kanye West sú priateľmi už roky. Hviezda prehliadkových mól sa už predtým stala tvárou Kanyeho úspešnej značky Yeezy a v roku 2010 sa objavila v jeho videoklipe k skladbe "Power". Istý zdroj ešte v júni pre Page Six uviedol, že sa dvojice síce v tajnosti stretáva, ale ich vzťah je čisto priateľský a nezáväzný. 

Súvisiace články

Najčítanejšie