Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Už to neutaja! Hviezdny Kanye a krásna Irina prichytení po návrate z výletu vo Francúzsku!
Zdielať na

Už to neutaja! Hviezdny Kanye a krásna Irina prichytení po návrate z výletu vo Francúzsku!

Archívna reportáž

Ešte ani nevyschol atrament na žiadosti o rozvod rapera Kanyeho Westa a jeho manželky Kim Kardashian, a už sa kontroverzný umelec a módny dizajnér v jednom objavuje po boku inej, nemenej slávnej krásky. Čo bolo pred niekoľkými dňami iba špekulácia, potvrdili nielen očití svedkovia, ale aj paparazzi fotky, ktoré ich prichytili po prílete zo spoločnej dovolenky v Paríži.

Podľa fotografií, ktoré priniesol magazín Page Pix je už celkom jasné, že sa raper Kanye West a modelka Irina Shayk stretávajú. Dokonca si spolu zašli na romantický výlet súkromným lietadlom do Paríža. Viaceré zdroje potvrdili, že to medzi nimi poriadne iskrí už dlhšiu dobu, a hoci je to vraj zatiaľ nezáväzné, je iba otázkou času, kedy sa vzájomná priazeň pretaví do skutočného vzťahu.

Romantické francúzske Provensálsko zahalené do fialovej farby a vône levandule a začínajúce leto v Európe je ideálna kombinácia na výlet, kde sa pri príležitosti svojich 44. narodenín vybral Kanye ich spolu so svojou láskou známosťou ich patrične osláviť.  Je viac než pravdepoodobné, že si Kayne mohol dovoliť dvoriť krásnej Irine tými najluxusnejšími reštauráciami či súkromnými plavbami po rieke. "Kanye a Irina sa stretávajú. Momentálne je to nezáväzné, ale sú do seba zaľúbení," prezradil jeden zo zasvätených a dodal, že románik trvá už niekoľko týždňov. Avšak dvojica sa v skutočnosti pozná dlhé roky, modelka sa už v roku 2010 objavila v raperovom videoklipe k piesni "Power" a o dva roky neskôr sa prešla po móle na prehliadke jeho kolekcie na parížskom týždni módy. 

Kayne a Irina sa stretli už v roku 2010 pri nakrúcaní klipu Power:

Amerického rapera a modelku ruského pôvodu videli tento týždeň očití svedkovia spoločne v Provensálsku na juhovýchode Francúzska, kde zrejme oslavovali Westove 44. narodeniny, ktoré mal 8. júna 2021. Kanye a Irina sa však už vrátili naspäť do Ameriky, kde ich na letisku v New Jersey prichytil pohotoví paparazzi, ako spoločne vystúpili zo súkromného lietadla. Kým Irina sa uvoľnene prechádzala v snehobielej teplákovej súprave, s okuliarmi a rúškom na tvári, Kanye sa cely "zakuklil" do sýtomodrej bundy, ktorá odhaľovala iba malý kúsok tváre. Fotky z ich príchodu na letisko si môžete pozrieť v galérii článku TU. Odhaleniu nezabránil ani maskovací manéver, pri ktorom odišli z haly letiska každý po svojom.  

Irina Shayk sa pred nedávnom pochválila perfektnou figúrou v plavkách, je možné, že bola práve na dovolenke s raperom Kayne Westom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Irina Shayk je vôbec prvou ženou, s ktorou bol West spájaný odkedy matka jeho štyroch detí, televízna hiezdička Kim Kardashian, vo februári podala žiadosť o rozvod po siedmich rokoch manželstva,. Počas rozvodu sa dohodli na striedavej starostlivosti o malú North (7), Sainta (5), Chicago (3) a 2-ročného Psalma. Irina Shayk taktiež "spoluvychováva" 4-ročnú dcéru Leu s jej bývalým partnerom, hollywoodskym hercom Bradleym Cooperom. V minulosti bola Irina spájaná aj so slávnym futbalistom Cristianom Ronaldom, či dokonca krátko aj s Dwaynom Johnsonom. Zdá sa, že si kráska potrpí na zvučné mená a Kanye tak do zozname jej milencov perfektne zapadá, otázkou však je, či ich vzťah bude mať aspoň o niečo dlhšie trvanie, ako tie predošlé.

Súvisiace články

Najčítanejšie