Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ukázala ho svetu! Hviezdna herečka vzala na odovzdávanie cien o 22 rokov mladšieho priateľa!
Zdielať na

Ukázala ho svetu! Hviezdna herečka vzala na odovzdávanie cien o 22 rokov mladšieho priateľa!

Zdroj: youtube/printscreen

Keď zasiahne človeka Amorov šíp, láske obvykle ustúpi nielen rozum, ale aj predsudky a vekový rozdiel. Kým v minulosti bolo pomerne bežné vidieť starších pánov a po ich boku mladšie manželky, častokrát vo veku vnúčat, dnes nastupuje opačný trend. Staršie dámy, ktoré sa cítia byť telom i dušou stále mladé, si ako životných partnerov vyberajú mladších mužov, ktorí s nimi dokážu ísť v tempe. Aj známu britskú herečku očarila mladá krv a nehanbí sa ukázať svetu jej lásku aj verejne.

Britská herečka Helena Bonham Carter (55) na nedávnych odovzdávaniach cien BAFTA doslova žiarila, a to nielen vďaka štýlovým bodkovaným šatám luxusnej značky, ale aj mladšiemu partnerovi Rye Dag Holmboeovi (33), ktorý ju na červenom koberci sprevádzal. 

Herečka Helena Bonham Carter  známa z mnohých filmov, ako napríklad Harry Potter, Alica v krajine zázrakov či Klub bitkárov, bola na prestížne ocenenie nominovaná v kategórii za najlepšiu herečku, ktorú si vyslúžila za stvárnenie princeznej Margaret v megaúspešnom seriáli Koruna. Na odovzdávaní sa objavila po boku Rye Daga, s ktorým podľa zákulisných informácií randí už od roku 2019.

Pozrite si v krátkom videu najslávnejšie úlohy herečky Heleny Bonham Carter:

"Som momentálne veľmi šťastná, priniesol mi do života nečakané kúzlo," vyjadrila sa ešte v minulosti v rozhovore pre magazín Harper's Bazaar. V čiernobielych bodkovaných šatách a v rozšafnom účese s gumičkou, v ktorých sa predviedla na slávnostnom galavečere BAFTA by však herečke iba málokto tipol 55 rokov a ich 22-ročný vekový rozdiel sa na pohľad takmer vymazal.

Takto to svedčalo slávnej herečke a jej o 22 rokov mladšiemu partnerovi na odovzdávaní cien BAFTA:

Helena Bonham Carter sa v roku 2013 rozišla s otcom jej dvoch detí, dcéry Nell (13) a syna Billyho (17). Tým bol slávny americký režisér, producent, scenárista a spisovateľ Tim Burtonom, ktorého tvorba je známa nezameniteľnou gotickou atmosférou. Medzi jeho najslávnejšie filmy patrí napríklad Strihoruký Edwrad s Johnnym Deppom v hlavnej úlohe, spomínaný film Alica v krajine zázrakov, v ktorom si zahrala aj Helena či film Beetlejuice a mnohé ďalšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie