Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Namiesto svadby rozchod! Česká herečka ukončila boj s rakovinou, aj vzťah so snúbencom!
Zdielať na

Namiesto svadby rozchod! Česká herečka ukončila boj s rakovinou, aj vzťah so snúbencom!

Zdroj: Instagram/MK

Pre herečku Michaelu Kuklovú (53), známu slovenským divákom najmä ako princeznú Jasněnku, alebo exmanželku zosnuléjo Jiřího Pomeje, neboli posledné roky práve najľahšie. Na jar v roku 2020 absolvovala odstránenie prsníkov kvôli rakovine a tento rok si pod nôž ľahne opäť. Avšak tenotkrát z estetických dôvodov, keďže jej po vlaňajšej operácii zostali iba jazvy. No herečka nedávno naznačila, že počas operácie prišlo ku komplikáciám.

Podľa príspevkov na sociálnej sieti je už herečka Michaela Kuklová z nemocnice doma a plastická operácia pŕs, našťastie, dobre dopadla. Čo je ale skutočne nečakané, doma na ňu už nečakal jej priateľ Josef (41), herečka sa s ním totiž rozišla už po druhýkrát, hoci sa vlani dokonca zasnúbili. Napriek tomu sa vyjadrila, že sa cíti výborne po všetkých stránkach.

Kuklová s verejnosťou cez sociálnu sieť ochotne zdieľa svoje pocity a názory súvisiace s rakovinou prsníkov, ktoré má podložené vlastnými skúsenosťami. Je to, žiaľ, medzi ženami čoraz častejšie sa vyskytujúce ochorenie. Ona sama je ale príkladom toho, že aj z tejto zákernej diagnózy sa dá vyliečiť. Pozorne vníma svoje telo, aj preto, keď sa jej čosi nezdalo, vybrala sa za odborníkmi do nemocnice. Trvala na svojom, hoci na mamografe dvakrát nič nezistili. Až po jej naliehaní ju vyšetrili magnetickou rezonanciou a nález bol skutočne pozitívny. Podstúpila náročnú terapiu vrátane operácie, kde jej odstránili prsníky. Našťastie, v jej prípade chemoterapia potrebná nebola. "Dávam na inštinkt a vnútorný pocit, a tie mi hovoria, že som zdravá," tvrdila po operácii a zrejme je to tak aj doteraz. Po roku si dala operovať prsia opäť, aby im vrátila pôvodnú podobu. Plastikou im lekár dodal pekný plný tvar.  

Michaela Kuklová je všestranne nadaná žena, okrem herectva sa venuje aj maľovaniu obrazov a taktiež spevu. Vypočujte si jej hlas v piesne Boží muka v poli:

Herečka sa ako žena určite raduje, že má opäť plné prsia, ale neobišlo sa to bez problémov. "Ďakujem prof. Andrejovi Sukopovi a celému jeho tímu, že to napriek veľkým komplikáciám na sále nevzdal a odviedol dokonalú prácu. Ste frajer, profesor. Je to nádherný pocit,"  poďakovala sa na Instagrame plastickému chirurgovi, ale nezabudla ani na ostatný zdravotný personál, ktorý sa o ňu v nemocnici príkladne staral. Doma sa teraz relaxuje a cíti sa dobre. Náladu jej vedia zdvihnúť aj bežné veci. "Uvedomenie si všetkých životných darov. Mám krásny bohatý život, čo má zmysel. Tiež pokoj v duši, vôňu jedla, šťastní ľudia okolo mňa. Pocit bezpečia a lásky," zverila sa s výpočtom podstatných vecí ešte pred operáciou v rozhovore pre portál Život v Česku.

Michaela oznámila prekvapivý a nečakaný rozchod s partnerom prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti:

"Ďakujem za všetko, čo som prežila, dostávam veľa uznania, obdivu a vďaky za to, aká som. Nesmierne si to vážim," vyjadrila sa s dojatím herečka a to aj napriek tomu, že sa jej zo života vytratil jej partner a snúbenec Josef Wittner. "Asi je čas zmien, a tak sa radím na zoznam rozbehnutých," začala svoju spoveď na sociálnej sieti. "Ďakujem Pepimu za krásne spoločné časy, a že vyhovel mojej prosbe ešte chvíľu pomlčať, a to z dôvodu, že som mala pred operáciou a potrebovala som pokoj," vyznala sa Míša. "Vzťah skončil pred viac ako mesiacom na moje prianie. Rozišli sme sa v mieri a vzájomne si prajeme šťastie. Dohodli sme sa, že náš rozchod viac komentovať nebudeme," prezradila ďalej. Zostala v dome iba so synom, ktorému sa s láskou venuje a zdá sa, že to jej nateraz úplne stačí. No ktovie, možno príde s Josefom aj povestné "do tretice všetko najlepšie".

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie