Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neuveriteľných 23 kíl je dole! Hviezdna speváčka premenou vyrazila dych!
Zdielať na

Neuveriteľných 23 kíl je dole! Hviezdna speváčka premenou vyrazila dych!

Archívna reportáž

Azda každý fanúšik popovej hudby z konca 90. rokov si pamätá plavovlasú speváčku zvíjajúcu sa na pláži s odhaleným plochým bruškom, spievajúc o džinovi vo fľaške. Christina Aguilera na začiatku svojej kariéry ohurovala dokonalými krivkami, štíhlym driekom, plnými prsiami a bezchybnou pleťou. Narozdiel od svojej konkurentky Britney Spears stavila na imidž nespútanej zvodkyne, a ten si udržala až do zrelého veku. Avšak s pribúdajúcim vekom, tehotenstvami a stresom z rozpadu manželstva speváčka viditeľne pribrala a s kilami navyše dlhé roky neúspešne bojovala. Avšak nedávnymi fotografiami mnohým vyrazila dych.

Speváčka Christina Aguilera poriadne zatočila s číslom na váhe a na sociálnej sieti sa v poslednej dobe pýši fotkami jej zoštíhlenej, avšak stále žensky tvarovanej postavy. Vytrela tak zrak jej neprajníkom, ktorí ju celé roky častovali urážkami či nevhodnými poznámkami na adresu jej tela. No ako prezradila v rozhovore pre magazín Idolpersona.com, svoje telo miluje za každých okolností či veľkosti.

Napriek tomu, že už Christine kritika a nepekné komentáre na jej postavu po dvoch pôrodoch nerobil veľké vrásky na čele a svoje kilá nosila so sebavedomím jej vlastným, rozhodla sa predsa len dostať do formy a nejaké to kilečko zhodiť. "Ako žena som hrdá na to, že môžem objať svoje telo vo všetkých fázach života. Chcem zostať nebojácna a sebaistá, keď budem čeliť neznámym veciam, ktoré môžu v budúcnosti nastať," nechala sa počuť zoštíhlená kráska.

Hit Gene in The Bottle preslávil Christinu Aguileru po celom svete. Pripomeňte si, ako vyzerala speváčka na samom začiatku jej kariéry:

Aj keď to nebola ani pre ňu práve najľahšia výzva, s osobným trénerom a upraveným jedálničkom sa môže dnes pochváliť krásne tvarovanou postavou a dobrou kondíciou. Jej tréner Tee Sorge ju nechal zdvíhať 15 kíl vážiace činky a silový tréning striedal s výbušným kardiom v podobe boxu či skákania cez švihadlo, pri ktorých sa speváčka musela poriadne zapotiť. Zmenou si prešiel aj jej jedálniček, ktorý sa skladal prevažne z potravín s nízkym obsahom sacharidov, tie nahradila kvalitným zdrojom bielkovín a tukov. Dovoliť si tak mohla aj pohár vína po náročnom dni, keďže jej denný kalorický príjem bol znížený iba na 1600 kalórií. Pre porovnanie, iba jeden chutný burger s hranolkami a sladeným bublinkovým nápojom z okienka rýchleho občerstvenia môže mať až 1100 kalórií!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina)

Avšak tvrdá drina sa Christine vrátila nielen v podobe menšej konfekčnej veľkosti, ale aj sebavedomia a dobrého pocitu z lepšej kondície. Dnes už 40-ročná mama dvoch detí, 13-ročného Maxa Lirona a 6-ročnej Summer Rain prechádzala ešte v roku 2011 náročným obdbím, ktoré sa podísalo nielen na jej upadajúcej kariére, ale aj na psychike. Po rozvode s Jordanom Bratmanom, ktorý je otcom jej syna Maxa Lirona však našla šťastie po boku svojho druhého manžela Matthewa Rutlera, s ktorým žije v stabilnom vzťahu už od roku 2010.

Christina nosila v jednom momente namiesto obvyklých zvodných kostýmov aj takéto široké šaty, aby zakryla obliny:

Súvisiace články

Najčítanejšie