Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Beňová bola u pediatričky, jej dcérka je nadpriemerná a má to TIETO následky!
Zdielať na

Beňová bola u pediatričky, jej dcérka je nadpriemerná a má to TIETO následky!

Archívna reportáž

Hoci venovala obrovskú časť svojho života politike, vždy si nechávala dosť času a miesta v srdci aj pre rodinu. Hoci Monike Beňovej dve manželstvá nevyšli, z prvého má dnes už 33-ročného syna Martina. Dcérka Lea pribudla minulý rok 1. novembra, no na vzťah s jej 36-ročným otcom Beňová papier zatiaľ nepotrebovala. Žijú si idylicky napriek vekovému rozdielu, ktorý je v tomto prípade zrejme skutočne len na papieri.

Asi nikomu ani nenapadlo, že europoslankyňa Monika Beňová sa stane po päťdesiatke ešte matkou. No aj ona potvrdila ono známe - keď sa chce, všetko sa dá. A tak sa aj jej o 16 rokov mladší advokát Ľubomír Klčo dočkal vlastného potomka v podobe dcérky Leušky, ktorá je navyše jeho absolútnou kópiou. 

Odkedy Beňová priznala tehotenstvo, stala sa táto radostná udalosť témou číslo jeden aj na jej Instagrame. Fanúšikov tam "nezaťažuje" politikou, ale naopak - vychádza im v ústrety a pravidelne informuje o dianí v jej rodinke.

Prítomnosť nového člena rodiny si užívajú všetci:

​A tak sa jej 34tisíc sledovateľov aktuálne dozvedelo, že bola s dcérkou na kontrole u pediatričky. A tá jej potvrdila to, čo zrejme aj tak tušila. "Lea je trošku vačšia a trošku vyspelejšia, v preklade, pomaly sa nezmestí do kočíka a všetko chce vidieť, chytiť a hryzkať," prezradila výsledok váženia a merania svojho 7-mesačného dievčatka. Je pritom už na prvý pohľad jasné, že Lea je skutočne húževnaté bábo, ktoré rozhodne neživorí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Zvedavosť a sila dievčatka tak majú následok, ktorý v istom momente zažijú všetky mamy - bábo už ani za svet nechce ležať, hoci múdre knihy hovoria, žeby ešte nemalo byť v sede, ak sa nevie úplne samostatne posadiť. "Nechce ležať, lebo veď to je nuda, chce sedieť, aj keby čo bolo. Tak vždy aspoň na chvíľku s opierkou v polosede," priznáva šťastná mama Monika. Zároveň ale dodala, že hoci váha rastie, v pusinke je zatiaľ prázdno. Hoci sa ale ešte žiadny zúbok nezjavil, už sa hlásia a trápia bábo a tým pádom aj všetkých okolo. Dobrá správa je, že aj zo zúbkového bedákania raz bude už len milá spomienka, čo ale Beňová dobre vie a materstvo berie také, aké je - s kopou lásky a radosti, ale aj s občasným trápením.

Súvisiace články

Najčítanejšie