Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
A je to vonku! Sympatická herečka sa preriekla a v šou nazvala svojho priateľa MANŽELOM!
Zdielať na

A je to vonku! Sympatická herečka sa preriekla a v šou nazvala svojho priateľa MANŽELOM!

Je celkom pochopiteľné, keď sa známe tváre snažia chrániť si svoje súkromie či súkromie svojich najbližších. Nie každý umelec je natoľko otvorený svetu, aby o každom kroku či milostnom živote dával vedieť ľuďom po celom svete. Medzi mladými celebritami nie je jednoduché nájsť si skutočne pevný a lojálny dlhodobý vzťah. Ak sa to už niekomu podarí, snaží sa tento poklad chrániť, avšak niekedy sa stane, že sa človek pod vplyvom šťastia a lásky jednoducho "prekecne".

Herečka Elizabeth Olsen (32), sestra slávnych seriálových dvojičiek Mary-Kate a Ashley, v telefonickom rozhovore v šou jej kolegyne, herečky Kalyey Cuoco pre magazín Variety, zrejme nechtiac prezradila, že sa pod rúškom tajomstva vydala za svoju dlhoročnú lásku, hudobníka Robbieho Arnetta. Počas rozhovoru v uvoľnenej atmosfére ho totiž označila za svojho manžela.

Elizabeth, ktorá momentálne hviezdi v úspešnom marvelovskom seriáli s názvom Wandavision, v rozhovore so seriálovou Penny z Teórie veľkého tresku porozprávala o zákulisí z nakrúcania a niečo málo aj zo svojho súkromia. Rozhovor sa konal prostredníctvom telefónu, avšak narúšal ho poriadny hluk v pozadí. Herečka vysvetlila, že hurhaj pochádza zo susedovho dvora, kde čosi už dva dni majstruje. V návale roztržitosti sa však Elizabeth podarilo prezradiť niečo, čo asi celkom nemala v pláne, keď poznamenala, že kvôli stavebnému hluku musí volať z kúpeľne, kde sa o vhodné kulisy stará jej manžel. Avšak ešte donedávna predsa žiadneho manžela nemala!

Elizabeth je hviezdou seriálu Wandavision:

"Som v kúpeľni," povedala s ospravedlnením v hlase. "Bola som v Británii sedem mesiacov, vrátila som sa pred dvoma dňami a môj sused robí na svojom dvore nejakú veľkú stavbu. Ten hluk je všade, a to som v najvzdialenejšej kúpeľni," posťažovala si herečka a ukázala na knihu, ktorú tam zabudol práve jej dlhoročný partner Arnett. "Práve som si tiež všimla, že môj manžel sem dal knihu Little Miss Magic," poznamenala, a azda si ani sama neuvedomila, že práve svetu prezradila, že sa stihla potajme aj vydať.

V rozhovore prezradila Elizabeth veľké tajomstvo zo súkromia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Variety (@variety)

S hudobníkom Robbiem Arnettom z americkej inide-rockovej kapely Milo Green bola Elizabeth Olsen zasnúbená už od roku 2019, no ich láska trvá už dlhých šesť rokov, čo je na hollywoodske pomery a ich mladý vek celkom slušný výkon. Olsenová účinkuje v úspešnom marvelovskom seriáli ako hlavná postava Wanda Maximoff alias Scarlet Witch po boku Paula Bettanyho. Rovnakú postavu si zahrá aj v celovečernom filme, pokračovaní akčnej komiksovky o Dr. Strangeovi s názvom "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", ktorého premiéra je naplánovaná na 22. marca 2022.  

Súvisiace články

Najčítanejšie